Ben niye kaçırmışım bunu seyretmeyi pardon okumayı çooook güzel olmuş emeklerinize saglık
Ben niye kaçırmışım bunu seyretmeyi pardon okumayı çooook güzel olmuş emeklerinize saglık
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
nica cnm ben sana yardım ederdim bulaşıkları yıkamaya masayı hazırladım bıcaklar kaşıklar çatallar hepsinin yerleride farklı yerlerde aman başkanlar laf etmesin yok bıcaklar sol tarafta kaşıklar sağtarafta ben evde bıcak kulanmadığım için masada zorlandım bıraz aman kusur bulmasınlar bulaşık nedırkı hemencecık yıkarım ben tek elle sılanında dedıyı gibi eskiden makinemi vardı belediyenin suyuyla hortum takıp yıkardım oda bişeymi cnm neyse herşey çok güzeldi masa düzeni yemekler tatlılar süper ötesiydi muhabbet hele bende bu konuyu hazırlayan başkanıma 10 üzerinden 100 veriyorum tşkl ellerine sağlık
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Heh işte olay bu zümrüt hanım pek azimli bi o kadar yardımseversiniz.:D
:rolleyes:
TŞK EDERİM BAŞKAN NE DEMEK YARDIMLAŞMAYI SEFERİM BULAŞIK DEDIYIN NEDIRKİ BOYA BADANA YAPARIM :d:d
maşallah maşallah ben diyorum size zümrüt gibi hamarat bir üye yok diye yaaa
hanife ablacım nasıl kaçırdın bu konuyu bulaşıklar bana kaldı :D:D:D
Seni çok Özledim Annem
uyuyodum herhalde canım benim yoksa kaçarmı benden
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Nese bi dahakine uğraştırmıcam sizi bosch makinayı değiştirecek o zaman pırıl pırıl olur.eee sizede en lezzetlisinden yemekler yapmak düşüyor...:D
Bak yemeklerin lezzeti yerinde olsun iş güç onunla uğraşmıyalım:rolleyes::D
bakın ben bu sefer masa falan hazırlamam yemekleri yapcem karadeniz yemekleri muhlama lahana sarması hamsili pilav güveçte kuru fasulye vs yok öyle kusur bulmak tuzlu oldu yağlı oldu yiceksiniz mutfağa gidincede arkamdan laf yetiştirmekte benım bir kulam sizde olacak :D:D
karadenüzlü çekiştirirsek baba yadigarı mıhlama ilen tanıştırmada :rolleyes::cool::D mazallah :D
Üye
Ya ben de size Azeri yemekleri hazırlamak istiyorum, ben de gele bilirmiyim?