:rolleyes:
öyle olsun yıkarım çok değilmiş hem :eek:
forum ablasına yardımım dokunur heç olmassa :D:D
Seni çok Özledim Annem
çok güzel olmuş bende sana 10 üstünden 10 hatta 10 veriyorum
http://www.kevserdenizi.net/forum/
.
GÜNIŞIĞI : Bunlar yemek için kıyılmazdı ama format gereğini yapmak zorundaydık... Baştan söyleyeyim bulaşıkları ben yıkamam...)Bu tatlı bana bi yerden tanıdık geliyo sanki...neyse 10 dan 10 u hakeder bu yemekler...)
Hayrun-Nisa : Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmudenizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların
kızlar bu ne ay kaç bulaşık var şuracıkda birde bulaşık makinası istiyorsunuz .siz de masraf açmadan duramıyorsunuz yaf:rolleyes: krızdeyiz zaten.:eek: neyse makinanın sözü olmaz alırdım ama israf haram .eskiden bulaşık makinasımı vardı sanki.hep ellerimizle yıkardık.:cool: hemde makina sizden güzelmi yıkayacak sanki.:cool:
haydi bakıyım kızlar iş başına onca bulaşığıda ablanıza yıkatmayın.....
![]()
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Ablam çok yaşa sen. Bizim kızlar alışmışlar teknolojinin faidelerinden faydalanmaya unutuvermişler eski kara düzeni bi yıkasınlar bulaşıklarıda hatırlasınlar hem azcıkta nostalji olur:rolleyes::D:D....
O da içimden geldi, epeydir ne keklerinizi nede pastalarınızı heç bişey göremez olduk bari bulaşıkları yıkasamıki dedik, ; Ne kızıon :confused::eek::eek:
Yıkasan fena olmaz nostalji olar:D:D:D
Seni çok Özledim Annem
Eminim eder sen merak etme pek yardım severdir kendileri :cool: :D
biliyorum arzunur çok hamarat maşallah bişmezmiyim hiç
şimdi onun yardımınımı bekleyecem akşama kadar ben:D:D
Seni çok Özledim Annem