muzafer, kuzat hafız_emre ve ahmet uz
Kardeşlerim Yeni görevinizde başarılar dilerken Hepinize çıkmış oldugunuz bu yolda Allah yardımcınız olsun.
Esselamun Aleyküm Tebarekte Ya Zel Celali Vel İkram..
Üye
muzafer, kuzat hafız_emre ve ahmet uz
Kardeşlerim Yeni görevinizde başarılar dilerken Hepinize çıkmış oldugunuz bu yolda Allah yardımcınız olsun.
Esselamun Aleyküm Tebarekte Ya Zel Celali Vel İkram..
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Allah razı olsun abdurrahmn kardeşim
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Allah razı olsun kardeşim
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
DJ-GÜNIŞIĞI
MODERATÖR BAŞKANI
Yeni başkanımızın yeni görevini kutlar hayırlılara vesile olmasınız demenni ederim ALLAHdan
Hz.ALLAH utandırmasın inşaallah
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Üye
Dj Günışığı abla Yeni görevin Moderatör Başkanlığı görevinde başarılar dilerim.
Allah utandırmasın.
Daim etsin.
İnşallah.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
kartal__13 abi yeni rengin hayırlı olsun allah c.c muvavfak eylesin inşlh
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…