DJ REYHANİ DJ-Acızkul kardeslerim Yeni rengininz ve görevininiz hayırlara vesile olur inşallah
Dua ile.
DJ REYHANİ DJ-Acızkul kardeslerim Yeni rengininz ve görevininiz hayırlara vesile olur inşallah
Dua ile.
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
DJ REYHANİ DJ-Acızkul yeni görevleriniz hayırlı olsun İnşallah...
maşallah adminlerimiz hayırlı olsun
Seni çok Özledim Annem
Dua ile.
hayırlı olsun inşallah
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim, Her türlü amelde çok ahesteyim, Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim, Uyandır artık Ya Rab! belki son nefesteyim. . . !
(mevlana)
Üye
topram muzafer kuzat hafız_emre ve ahmet uz yeni görevleriniz hayırlı olsun.
Kardeşlerim muzafer, kuzat hafız_emre ve ahmet uz yeni görevleriniz hayırlı olsun.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Kardeşlerim muzafer, kuzat hafız_emre ve ahmet uz yeni görevleriniz hayırlı olsun.
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Teşekkürler.Elimden gelen çalışmayı yapmaya gayret edeceğim...
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Allah razı olsun elimden geleni yapacağım hepinize teşekkür ederim.