Arkadaşlar yeni görevleriniz hayırlı olsun....
Arkadaşlar yeni görevleriniz hayırlı olsun....
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
kartal__13 ve günışığı kardeşim, hayırlı olsun, tebrik ederim.
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Üye
Alıntı:
DJ-Reyhani Nickli Üyeden Alıntı![]()
kartal__13 abi ve günışığı kardeşim, hayırlı olsun, tebrik ederim.
Göz_Yaşım Nickli Üyeden Alıntı![]()
Modaratör başkanı olan Dj Günışığı kardeşim Allah tolunu açık etsin başarılarının devamını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı![]()
kartal__13 ve günışığı kardeşim, hayırlı olsun, tebrik ederim.
teşekkür ederim Allah c.c.hepinizden razı olsun
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Modaratör başkanı olan Dj Günışığı hayırlı olsun bacım başarınnı devamini dilerim
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
yeni mod olan Göz_yaşımı tebrik eder başarılarının devanımı dilerim hayırlı olsun
Üye
Göz Yaşım abim hayrlı uğurlu olsun görevinde üstün başarı dileklerimi iletirim. Allah yar ve yardımcın olsun. Selametle..
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Göz yaşım abi hayırlı olsun Allah cc ömrünün sonuna kadar hizmetten ayırmasın
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)