Günlük Ortalama Mesajlar: 12.61
İstatistiklere göre Zümrüt kardeşim :D
Günlük Ortalama Mesajlar: 12.61
İstatistiklere göre Zümrüt kardeşim :D
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
tşk ederim hepinizden allah zülcelalü razı olsun tek isteğim forum için çalışmak rabbim emeklerimizi zayı etmesın inşlh
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Bir Haftalık performans grafiğine baktığımızda
kartal__13.......179 mesaj
Mihrab...............115 mesaj
Dj-Zümrüt...........64 mesaj
DJ-ACİZKUL......29 mesaj
Katkılarından dolayı herkese en içten samimi duygularımla teşekkür eder emeğinizden vede emeği geçenlerden Allah razı olsun
haftanın en paylaşımcı üyesi oylar ile zümrüt olmuştur ebrik ederiz
buda hediyen zümrütcüm
tşk ederim yha çok mahçup ettiniz beni allah züllelalü razı olsun sizlerden inşlh benım tek gayem sizler gibi forum için allah c.c rızasi için çalışmak emek vermek rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi inşlh taktir ve tşkr lerinizi için mevla teala ebeden razı olsun hepinizden hepinizi allah rızası için çok seviyorum
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
konu bitmiştir lütfen yetkili arkadaş kapatabilir mi?
istatiklerde en paylaşımcı üye olan kartal13 abimizide tebrik ederiz
buda sizin hedyeni sanalda olsa =)