Bu haftaki konumuz: Haftanın Paylaşımcı Kevserdenizi Üyesi Kim ?
başlangıç : 19.07.2010
bitiş : 25.07 .2010
not : forumda her yönüyle konuları yorumları vs ile en paylaşımcı üyeyi seçiyoruz .
Bu haftaki konumuz: Haftanın Paylaşımcı Kevserdenizi Üyesi Kim ?
başlangıç : 19.07.2010
bitiş : 25.07 .2010
not : forumda her yönüyle konuları yorumları vs ile en paylaşımcı üyeyi seçiyoruz .
ooooo ben ben uzaklarda aramayın bagırmaa
Alta yazan üyelerde bana katılcaktır
DİMİ ARKADAŞLAR
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
konuları -yorumları - forum içindeki üyelerle diyaloğu - en fazla online olması ile bana göre en paylaşımcı üye zümrüt
Kartal 13
bana gÖre son haftanin en paylaŞimci Üyesİ
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
zümrüt
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
(daha fazla online kalması gerek; kendini özletiyor. :D )
benim kadar da olmazsa da
ZÜMRÜT Kardeşim diyorum.![]()
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…