SEVGİLİ KEVSERDENİZİ AİLESİ, ARANIZA YENİ KATILAN BU KARDEŞİNİZİN UZUN ZAMANDIR ÇÖZÜLEMEYEN BİR SIKINTISI BULUNMAKTADIR. ŞU MÜBAREK AYIN İÇERİSİNDE SİZLERDEN DUA BEKLİYORUM İNŞAALLAH. MEVLAM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...ağlaa
SEVGİLİ KEVSERDENİZİ AİLESİ, ARANIZA YENİ KATILAN BU KARDEŞİNİZİN UZUN ZAMANDIR ÇÖZÜLEMEYEN BİR SIKINTISI BULUNMAKTADIR. ŞU MÜBAREK AYIN İÇERİSİNDE SİZLERDEN DUA BEKLİYORUM İNŞAALLAH. MEVLAM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...ağlaa
.
RABBİM tez vakitte sıkıntılarını gidersin kardeşim.
Rabbim tez zamanda sıkıntılarınızı gidersin ins kardesim unutma cenabı Allah bize inşirah süresinde ne diyor her zorluklar beraber bir kolaylık vardır evet her zorluklaberaber bir kolaylık vardır ne zaman sıkıntıya düşsen unutma ardı ferahliktir selametle dua ile kardesim...
ALLAH VAR DERT YOK
االه الا الله محمد رسول الله
Onun bilincindeyiz hamdolsun. 7 aydır olaylara dayanma gücü bize veren İman kuvveti, Ama beden bir yerde aciz kalıyor, sabrı tükeniyor, Allah muhafaza isyan ediyor....
Sabrım tükendiği halde sabrediyorum. Gücüm takatim kalmadı... Belki günahlarımızın ağırlığından dualarıızın geç kabulü. Kimin duası Allah katında daha makbul bilemeyiz. Belki siz güzel kardeşlerimizin hürmetine rabbim bı sıkıntımıza bir refahlık verir. Bize hayırlı bir kapı açar.....
amenna ve sadekna kardesşm dünya hayatı bizim için imtihanlarla dolu hepimizin imtihanı farklı hepimizin imtihanı kendimize agır gelir ama biliriz ve inanırız rabbim sevdiklerini sınar sınava sokar imtihan verir bize rabbimden sabır dilemek düser rabbim verdigin imtihanını sabırla geçelim diye duamızı dilimizden wksik etmeyiz inşaALLAH
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Allah yar ve yardımcınız olsun.işlerinizi kolay kılsın.dertlerinize deva versin...selam ve dua ile....