Üye

Ben hangi dostluk oldugunu bilmiyorum. Ama şimdiki dostluklar menfaat ve çıkar ilişkilerini göz önünde bulunduran bir 'DOSTLUK' ise kalsın ben almayayım. Varsın olmasın. Benim bir düşünen ve bana yürüme,konuşma akıl (us) veren Allahu Teala'm var. Herkese nasip eyesin. İnşallahu ER RAHMAN..
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
nerde dostluk bu devırde cıkar menfaat dunyası sen kotununde oluyorsun dostum dedıgın o olmuyor dostum var deme kotu gunun olmadıktan sonra
Üye

Yorumlariniz fevkalade anlamli saygi deĞer kardeŞİm burcu. Cenab-i hak razi olsun... İnŞallahu er rahman...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Ben seçerim hayatıma kattığım insanları.
Arkadaşım çoktur şükür ama dostluk deyince dikkatli davranırım.
Önüme her gelene içimi dökmem. Bir kaç sınavı atlatması lazım birde bu dostluğu kazanması için.
Bir kere dost oldummu tuttuğum eli hiç bırakmam. Zaman zaman çıkan sorunları ise kafama takmam.
17 senedir devam eden çok değerli dostlarım var ve inşallah mevlam bizi hiç ayırmaz.
Şimdiyeli hiç yanılmadım bu konuda, allahta yanıltmaz inşaallah.
Sanırım mevlam doğru insanları hep karşıma çıkardı.
Allah hep hayırlı insanlarla oturup konuşmayı, komşu. Dost ,
arkadaş, akraba olmayı nasip etsin. Amin..
.

Bir peçete, bir kağıt mendil vakitsizce dostu oluverir gözlerimizin...
Ya da ayrılırken verilen bir dal karanfil ellerimize o anda gelen dostluktur...