MISKAMBER kardeşim seni tanımak güzeldi seni sorularımla sıkmıyoruz inş seni daha yakından tanımak için benim birkaç sorum daha olacak düşüncelerinizi alabilirmiyiz...
1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
beklentileri cevap verecek donatıda görmekteyim
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
tabiki hayırlı olduğunu düşünüyorum yanlışlıklar olmuştur çok takılmadım nihayetinde sanal ekran arkasını görmüyorsunuzki.
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
rabbim hizmetlerini daim etsin aşk şevk ile ümmeti muhammede güzel mesajlar taşımayı nasip etsin burada emek veren kardeşlerimize.
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
son numara
5:en sevdiğin renk?
lila eflatun gök mavisi
6:hangi yemeği çok seversin ?
sarma kuru fasulye v.s
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
aradaki farkın idrakinde olmak imanlı ihlaslı bir yaşam yaşamak
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
her ikiside dengede tutulabilirse önemlidir diye düşünüyorum.
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
Zina kul hakkı
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
bana pozitif enerji veren 5-10 arkadaşım var onlarla hasbihal ederim hiç bir şeyim kalmaz
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
özür derhal dilerim karşı tarafı yaraladıysanız özürü geciktirmeyeceksiniz
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu?
çok güzel bir duyguydu ayrıca mesajımı okuyan kardeşlerime teşekkür ediyorum inşallah site 6 kişinin teşekkürü ile sınırlı değildir))
şaka tabii teşekkür edenden etmiyenden rabbim razı olsun allaha emanet olunuz
hakka kul olanlar kula kul olmazlar F.GÜLEN
içten cevap vermişsin kardeşim seni tanımaya devam edelim inş
bir kaç soruda ben soruyum
müsadenle bir kaç soruda ben soruyumseni en çok etkileyen ayeti kerimeler ?
seni en çok etkileyen hadisi şerif hangisi?
Kuranı hayatına ne kadar geçirebildin?
Peygamber kıssalarından en çok etkilendiğin hangisi? ve nedeni?
seni en çok etkileyen bir kaç sözü bizimle paylaşırmısın?
sevdiğin ve sevmediğin üç huyunu bizimle paylaşırmısın umarım seni fazla sıkmam kolay gelsin kardeşim
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Değerli kardeşim sizi tanıdığıma memnun oldum. Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ