suqunet kardeşim seni tanımak güzeldi seni sorularımızla sıkmıyoruz inş seni daha yakından tanımak için benimde bikaç sorum olacak düşüncelerinizi alabilirmiyiz...
Estagfirullah müslüman..
Tabi ki..
1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
Karşılığında hiç kimseden hiçbir menfaat beklemeden başta Peygamber Efendimiz ile diğer tüm Peygamberlerin yaptıkları gibi bizler de inşaallah sıkılmadan/yorulmadan hiçbir engel tanımadan sadece Rabbimizi razı edip O’nun emirlerini yerine getirmek için kendimiz/aile fertlerimiz/ sevdiklerimiz ve Müslüman halkımız için endişe içinde olmalı ve endişe duymalıyız.
Aynı zamanda duyduğumuz endişelerimizin gereğini imkanlarımız dahilinde ısrarla yerine getirmeliyiz..
Kendileri için endişe duyduğumuz tüm müslümanların hidayete ermeleri için çalıştığımız hayırlı işlerin içinde bulunmalarını canı gönülden istediğimizi/ahiret kurtuluşlarını düşünüp bu yolda gayret gösterdiğimizi anlatmalı/yazmalı ve göstermeliyiz İnşaallah..
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
Forum/bilgi siteleri/dini siteler/bloglar..vb siteler net ortamında binlerce tane..İstediğimiz her an istediğimiz her bilgiye anında ulaşabilme imkanı elde edebiliyoruz..Bu ve bu gibi çalışmalar Allah rızası hariç hiçbir amaç taşımamalı..ki taşırsa amacından uzaklaşır başka bir hal alır diye düşünüyorum..
Bu sitelerin çoğu amaç dışı kullanıldığında da birer felakate yol açabileceğini biliyoruz.Onun için dikkatli olunmalı amacımız sadece Allah rızası olmalı..Yapılan yanlış ise sadece basit bir örnek vereceğim..İsmi dini bir isim olmasına rağmen yapılan kötü amaçlı reklamlar vb..
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
Durmak YoK YoLa DevaM diyorum.. 
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
5 kardeşiz ortancayım..
5:en sevdiğin renk?
Kırmızı..
6:hangi yemeği çok seversin ?
Sarma..
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
Ölüm yaşamın öteki yüzü/her doğanın kaçamayacağı kesin ve keskin gerçek..
Ademoğlunu bekleyen zorunlu akıbet.. Aslına bakarsanız/insanın bir an değil her an yaşadığı bir gerçeklik ölüm.. İnsan bedeninde ölüm ve yaşam her an yan yana/ iç içe ve yüz yüze/ insan hücre hücre her an ölmekte ve her an dirilmekte. Her nefes verişte ölmekte ve her nefes verişte dirilmekte
...
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
Önemli olan orda kalabilmektir diye düşünüyorum..Çünkü zirveye çıktıysan yol bitmiştir..Şimdi ise orda kalabilmeyi başarman gerekiyor..Şu an "Batı" zirvede varabilecekleri en yüksek yerdedirler daha da yükselemezler ve batacaklar çünkü düşüyorlar ve düşecekler!..
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
Her türlü günahtan sakınırım/sakınmaya çalışırım..
....
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
Sıkıntımı en yakınımdaki dostlarımla paylaşırım..Bazende tek kalmayı tercih ederim..
....
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
var-ise hatamız özür dileriz elbet/ne gerekiyorsa da yapmaya hazırız..
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu? 
En başta da söylemiştim..
Şöyle..
Allahın beni çok sevdiğini beni böyle sevimli insanlarla karşılaştırmasından anlıyorum..
Allah c.c. Razı Olsun sizlerden/siz gibilerinden..
Allah emeğinize binler misli mükafat bahşetsin inşaallah...
....
Çok güzel bir duygu tabi ki..
Teşekkür Ederim