KEVSERDENİZİ YEMEKTEYİZ
Evet Arkadaşlar Kevserdenizi Yemekteyiz Programına Hoşgeldiniz...
Administratorumuz SıLa Hanım FORUM ABLAMIZ Bakalım Kevserdenizi İçin Neler Hazırladı?
Menüde Neler Var? Yorumlar ve Puanlamalar Ne Oldu? Buyrun Keyifli Dakikalar Sizinle...)
MENÜ
Ara Yemekler: Son İlahi ve ezgi Albümleri,Bu Köprüyü Eminim Görmediniz,
hanife123 ve Tanışma ...
Ana Yemek :Paylaşım İçin Teşekkürler...
Tatlı: Tek Tek İbrahim Tatlıses...
İçecekler:Medya Yalanları...
Yemek yemek için kullanılan araçlar: Mouse(çatal) Keyboard(kaşık) Modem(bıçak)...
Yorumlar ve Puanlamalar
Simay : hanife123 tanışma yemeğini ben daha önce hiç görmemiştimDamak tadıma çok yakın bi yemek olduğunu gördüm... Diğer yemeklerde fena değildi 10 üzerinden 10 veriyorum...
![]()
zümrüt: Site(masa) düzeni tam takım ordu düzeni gibiydi. herşey düzenli ve eksiksizdi...mouse,keyboardla ve modemle yemek yemek baya zevkliydi10 dan 10 yakışır bu yemeklere...
DJ-ACİZKUL: Doymadım doyamadım Son çıkan ilahi albümlerine...10 un 10 unu veriyorum helali hoş olsun...
ArzuNur:Tam foruma yakışır bi düzen vardı...Öncelikle ana yemeği olan paylaşım için teşekkürler özenle hazırlanmıştı..10 az gelir ama format gereği 10 dan fazla veremiyoruz...
Reyhani :Bu yemeklerde olmasa bu adminlerde olmasa ne tadı olur ne tuzu herşeyin...ilk defa sınavlara not vermek yerine yemeklere not veriyorum hayret...
sınav notun pardon ağız alışkanlığı ...
yemek notun 10 üzerinden 10 tam not sözlü notu da dahil...
Filistinli :Medya yalanlarını içtikten sonra onlar gibi yalan söylemem inşallah...bu kaşık çatal ve bıçaklardan almak lazım bitane daha yedekte dursun...)10 dan 10... 10 un 10 nu... hatta 10 defa 10 veriyorum...
![]()
mihrab : Karaya çıkan balıklar aşkına ben böyle köprü görmedim...10 dan fazla not vermemek için kendimi zor tutuyorum...
GÜNIŞIĞI : Bunlar yemek için kıyılmazdı ama format gereğini yapmak zorundaydık... Baştan söyleyeyim bulaşıkları ben yıkamam...)Bu tatlı bana bi yerden tanıdık geliyo sanki...neyse 10 dan 10 u hakeder bu yemekler...)
SabiR : Bu lezzetli tadlara göre geçmeyen vakte sabredip yemeğin sonunu beklemekten başka çarem yoktu... sorgusuz sualsiz 10 üzerinden 10...
samiyusuf:Hepside taze ve güzeldi bu yemeklerle daima zinde oluruz biz.Matematiğide geometriyide çözdürürüz..10 dan 10 u haketmiştir...
haceesma:Tadına doyulmaz yemeklerdi... BuRaK görmeden tabağındakilerden biraz yürüttüm...)inş kameralar çekmemiştir...10 üzerinden 10 veriyorum...
eRaSeR :Gayet güzeldi herşey tam kıvamında olmuş 10 üzerinden 10 veriyorum...Kardeşim Sen yıkamazsan kim yıkıcak bulaşıkları ben mi yıkıcam...10 vermek helaldir bu yemeklere...
Hayrun-Nisa : Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmudenizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların
İslam-Gülü: Bu güzel yemekleri tatmadan önceleri bir ban yemeği yemiştim.tadı damağıma göre hiç değildi.Bunları tadınca ban yemeğinin acısını unuttum...10 üzerinden 10 veriyorum...
BuRaK :Ara yemekteki albümler
Ana yemeğin paylaşım için teşekkürler
Tatlıdaki tek tekler
Medya yalanları içecekler
Forumdaki(masadaki)düzenler
Ellerine sağlık hepside birbirinden güzeller
Bütün adminler 10 vermişler
Benden de 10 hakeder bu yemekler...
Yemekten sonra hep birlikte saz eşliğinde...
KEVSERDENİZİ YEMEKLERİii
PEK HOŞ OLUR SOHBETLERİii
HER KONUDA VARDIR BİLDİĞİ
SINIRSIZ PAYLAŞIMIN TEK ADRESİiii
----------
biraz uçuk kaçık oldu ama ne edek buda o program kadar işte