2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Ey Mahzun Gönüllerin Sevgilisi...

Share
    Reyhani
    Reyhani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ey Mahzun Gönüllerin Sevgilisi...

Ey Mahzun Gönüllerin Sevgilisi...
    Ey Asırlardır Aşkıyla Yandığım, Özlediğim...
    Ey Her Lahza Yollarını Gözlediğim...

Yine Kalemimden Hasret Damlıyor... Öyle Bir Zamandayız ki... Tek Tesellimiz Sen'in Sevgin ve Muhabbetin... Ya ResulAllah Sana Sevdamızı Ne Kalem Yazabilir, Ne de Kelam Yeter...
    Ey '' Sen Olmasaydın Alemleri Yaratmazdım '' Hitabının Sahibi... Mahlukat Adedince Salat u Selam Olsun...

Ey Allah'ın Resülü... Her Ne Kadar Sana Layık Olamasam da... Karınca Misali Safım Sen in Safındır. Daha Sana Mektubumu Başlamadan Gözyaşlarım Başladı... Sen Doğduğun An Ümmetim Ümmetim Dedin... Azrail Aleyhisselam Aziz Ruhunu Almaya Geldiği Vakit Sen Yine Ümmetini Düşünüyordun... Sen Bizlere Anne Babamızdan Daha Şefkatli ve Merhametliydin Efendim… Bizler Sana Tam Anlamıyla Layık Olamadık Ya NEBİYALLAH...

O Zor ve Çetin Hesap Gününde Bütün İnsanlar ve Peygamberler Ene Diyecek Sen İse İki Büklüm Halde Secdede Yine Ümmetini Dileyeceksin... Allah ım Ümmetimi Bana Bağışla Allah ım Ümmetimi Bana Bağışla Allah'ım Ümmetimi Bana Bağışla Bağışla Ya Rabb'i... HABİB'(Aleyhissalatü Vesselam) inin Hürmetini Bağışla Ya Rabb'i... Bağışla...

Ahh Ne Olurdu... Şu Dillerimiz Her An Seni Ansaydı... Ah Nolurdu Şu Kalplerimiz Her Dem Senin Aşkınla Atsaydı... Ah Nolurdu Efendim Her Şeyimizi Sana Göre Yapsaydık... Tut Ellerimizden Alemlerin Efendisi Tut Ellerimizden... Biliyoruz Sana Layık Olamayışımızın Utancı Al Al Yüzümüze Yansıyor... Ama Hep Dua Ediyoruz Efendim... Bizi Ümmetinden Eyle...
    Ey Rabb.imin Sevgilisi... Ey Peygamberlerin Şahı... Asr-ı Saadeti Düşünüyorum... Hazret-i Sevban (RadiyAllahu Anh) Aklima Geliyor... Seni Düşünürken Gözyaşlarını Boğuluyor Birden Resulullah'da Sevban'ı Görünce '' Ya Sevban Niçin Ağlıyorsun, Seni Böyle Hüzne Boğan Neydi '' Diye Soruyor...Hazret-i Sevban'da '' Ey Güzeller Güzeli Anam Babam Canım Sana Feda Olsun. Ne Hastalığım Ne de Ağrım Var, Hiçbir Şeyim Yoktur Ya RASULULLAH... Her Gün Huzuruna Gelip Cemaline Bakıyor, Yanında Oturuyorum, Sohbetine Nail Oluyorum. Ancak Sizi Görmediğim Zamanlar Hasretim Artıyor, Sana Kavuşuncaya Kadar Elem Geliyor Yüreğime, Sonra Ahireti Hatırlıyorum ve Sizi Orada Görememekten Çok Korkuyorum. Siz Peygamberlerin En Yücesi ve En Üstünü Olduğunuz İçin Cennet-i Ala'da En Yüksek Makamda Bulunacaksınız, Ben İse Cennete Gireceğim Bile Garanti Değil, Hadi Rabb'im Beni Rahmetiyle ve Merhametiyle Cennetine Aldı Ama Benim Derecem Sizin Makamınızdan Daha Aşağıda Olacağı İçin Sizi Göremem Diye Endişe Duyuyorum '' Der ve Gözyaşları Sicim Gibi Damlamaya Devam Eder... Bu Sözleri Duyunca Güllerin Efendisi, Canımında İçindeki Canı Tebessüm Ederek Söyle Buyurdu '' La Tahzen Ya Sevban La Tahzen... El Mer'ü Mea Men Ehabbe '' ( Üzülme Ya Sevban Üzülme... Kişi Sevdiğiyle Beraberdir )... SübhanAllah... SübhanAllah...Ya Rabb'i Bu Nasıl Bir Müjde, Bu Nasıl Bir Lütuf, Bu Nasıl Bir İhsan Her Sözüne Kurban Olayım Efendim...Özüne, Sözüne, Gözüne Her Şeyine Kurban Olayım....

Biliyor musunuz Ablalarım ve Ağabeylerim Sahabe-İ Kiram İman'dan Sonra En Çok Bu Hadis-i Şerif'e Sevinmiş... Ben Bunu Sevdiklerime Anlatırım, Sonra Ben Ağların Onlar Ağlar... Ey Güzeller Güzeli Efendim... Mübarek Cemalin Ayın Ondördü Gibi Parlıyor, Daha Dünkü Sohbetimde Dahi Mis Kokunu Hissettim Efendim... O Anda Diledim ki '' Gel Efendim, Alem-i İslam O Gül Cemalini Görsün, Bir Tebessüm Nazar Eyle Bize... Gül Cemalinden Nurlar Yansısın Yüreğimize… Gel Seni Canından ve Her Şeyden Çok Seven Ümmetin Adına Bir Kez Daha Gel... Alem Nur'a Gark Olsun... Alem Seni Görsün... Yusuf'(Aleyhisselam) u Görenler Birde Seni Görsünler... Sen Alemin ve Bütün Gönüllerin Sultanısın... SALAT ve SELAM Sana Olsun EY NEBİ...

Es Salatü Ves Selamu Ala Rasulina Muhammedin ve Ala Alihi ve Sahbihi Ecmain...

DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements
    Konyevi Nisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Yer
    Dünyadan !!
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    38

Standart Cevap: Ey Mahzun Gönüllerin Sevgilisi...

Allah'ın Resülü... Her Ne Kadar Sana Layık Olamasam da... Karınca Misali Safım Sen in Safındır. Daha Sana Mektubumu Başlamadan Gözyaşlarım Başladı... Sen Doğduğun An Ümmetim Ümmetim Dedin... Azrail Aleyhisselam Aziz Ruhunu Almaya Geldiği Vakit Sen Yine Ümmetini Düşünüyordun... Sen Bizlere Anne Babamızdan Daha Şefkatli ve Merhametliydin Efendim… Bizler Sana Tam Anlamıyla Layık Olamadık Ya NEBİYALLAH...

Rabbim bizleri ona layık bir ümmet eylesin aminn

Seni çok Özledim Annem