Allah cc hepinizden razı olsun
Allah cc hepinizden razı olsun
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Kardeşlerimmuzafer, kuzat hafız_emre ve ahmet uz yeni görevleriniz hayırlı olsun. allah c.c muvavfak eylesin renkleriniz size çok yakıştı
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Allah cc razı olsun DJ-zümrüt teşekkür ederim
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
teşekkürler hepinize kardeşlerim
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
muzafer, kuzat hafız_emre ve ahmet uz yeni görevleriniz hayırlı olsun.
Teşşekkürler DJ-Reyhani Allah razı olsun
ALLAH(cc)razı olsun reyhani abi teşekkürler
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
Teşkkürler.Allah razı olsun
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Muzafer Kardesim basta olmak uzere yeni goreve getirilen herkese basarilar. Rabbim utandirmasin.