amin aminnnn allah razı olsun
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Nefret olan yere sevgi,
Yaralanma olan yere affedicilik,
Ümitsizlik olan yere ümit,
Karanlık olan yere aydınlık,
Üzüntü olan yere sevinç götürmeyi
Bize lütfet ya Rabbi.
Amin.
Seni çok Özledim Annem
Allah'ım! beni kudretinle muhafaza et, fazlınla beni rızıklandır, beni emrine tabi olanlardan kıl!
........SEVDASI BÜYÜK OLMAYANIN EYLEMİDE BÜYÜK OLMAZ...........
Günün Duası:
دعاءاليومالسابععشر :اللهمّاهْدِنيفيهِلِصالِحِالأعْمالِواقْضِليفيهِالحَوائِجَوالآمالِيامنلايَحْتاجُالىالتّفْسيروالسؤالِياعالِماًبمافيصُدورِالعالَمينصَلّعلىمحمّدٍوآلهِالطّاهِرين.
"Allahummehdinî fîhili-salih'il-e'mali, vegzi lî fîh'il-havaice ve'l-amal. Ya men layehtacu ile't-tefsiri ve's-sual. Ya alimen bima fî sudur'il-âlemin,salli alâ Muhammedin ve Âlih'it-tahirin."
Anlamı: Allah'ım! Bu günde beni salihamellere hidayet et; bu günde beni hacet ve arzularıma kavuştur. Eyaçıklamaya ve sormaya ihtiyacı olmayan; ey âlemdekilerin göğsündebulunanları (içinde geçenleri) bilen –Rabbim-! Muhammed'e ve onuntertemiz Ehlibeyti'ne rahmet et.
Seni çok Özledim Annem
Öyle çaresizim ki Rabbim,
çarelere ermiyor aklım...
Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım...
Öğütleri masal gibi dinliyorum...
Nasihatler ninni misali geliyor,
başımı sallıyorum.. sanki anlamış gibi...
Beni takipte ızdırap.. Peşimden gelir kabuslar...
Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka!..
Merhametine uzatıyorum ellerimi...
Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi..
Dizginle çılgınlıklarımı...affet günahlarımı..
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır..
Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni..
Cahilim çok cahilim..
Sen yolum ol! Sen sonum ol!
Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol!
Dağlar kadar günahlarıma,
bir avuç tövbe kırıntısı getirdim...
Sen derman ol şu volkanlarıma...
Sensiz bir yürek ne kadar boş!..
Affeyle Ya Rabbel alemin...
Amin....
........SEVDASI BÜYÜK OLMAYANIN EYLEMİDE BÜYÜK OLMAZ...........
Amin ecmain...Allah(c.c) razı olsun...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Allah'ım! Sen benim Rabbimsin, ben ise Senin bir kulunum. • Sen herşeyi yaratan Hâlık'sın, ben ise Senin bir mahlûkunum.
Sen rızık veren Rezzâk'sın, ben ise Senin rızkınla beslenen bir merzûkunum. • Sen mülk sahibi Mâlik'sin, ben ise Senin kölen olan memlüküm.
Sen gerçek izzet sahibi olan Azîz'sin, ben ise âciz ve zelilim. • Sen hazîneleri bitmeyen zenginlik sahibi Ganî'sin, ben ise Senin ihsanına muhtaç fakr-ı mutlak içinde bir fakirim.
Sen gerçek hayat sahibi Hayy'sın; ben ise, Senin hayat verişin olmasa, bir ölüyüm. • Sen varlığı ebedî olan Bâkî'sin, ben ise gelip geçici bir fânîyim.
Sen sonsuz izzet ve şeref sahibi Kerîm'sin, ben ise zillet ve kötülükler içinde bocalayan bir leîmim. • Sen sonsuz ihsan sahibi Muhsin'sin, ben ise günah ve kötülük işleyen bir âsiyim.
Sen günahları bol bol bağışlayan Gafûr'sun, ben ise bir günahkârım. • Sen sonsuz azamet ve büyüklük sahibi Azîm'sin, ben ise küçük ve değersiz bir hakîrim.
Sen gerçek kudret ve kuvvet sahibi Kavî'sin, ben ise sınırsız acz içinde bir zaifim. • Sen bağış ve ihsanı veren Mu'tîsin, ben ise lûtuf ve ikramına muhtaç bir dilenciyim.
Sen her türlü zarar ve korkudan uzak Emîn'sin, ben ise maddî ve mânevî korkular içinde biriyim. • Sen cömertlik sahibi Cevâd'sın, ben ise Senin cömertliğine muhtaç bir miskinim.
Sen kullarının duâlarına cevap veren Mucîb'sin, ben ise ise Sana yalvaran duâcıyım. • Sen şifâ veren Şâfî'sin, ben ise türlü türlü dertlere mübtelâ bir hastayım.
Öyleyse ise Sen bizim günahlarımızı affet, hatâlarımızı bağışla, hastalıklarımıza şifâ ver, ey bütün kemâl sıfatlarla muttasıf olan Allah, ey her şeye bedel, her şeye yeten Kâfi, ey mahlûkatını besleyip büyüten ve mânilerini def' eden Rab, ey va'dini mutlaka yerine getiren Vâfi, ey kullarına pek şefkatli olan Rahîm, ey maddî ve mânevî hastalıklara şifa veren Şâfî, ey ikram ve ihsânı bol olan Kerîm, ey belâ ve musîbetleri def' edip âfiyet veren Muâfi! Bizimbütün günahlarımızı bağışla, her türlü hastalığa karşı bize âfiyet ver, bizi ebediyen rızâna mazhar eyle. Bunu rahmetinle ihsân eyle ey Erhame'r-Râhimîn.
Onların duâları, "âlemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun" sözleriyle sona erer. (Yûnus Sûresi: 10.)
Âmin!
Allahım,
Lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim;
Bölücü değil, bağdaştırıcı olabilelim.
Nefret olan yere sevgi,
Yaralanma olan yere affedicilik,
Kuşku olan yere inanç,
Ümitsizlik olan yere ümit,
Karanlık olan yere aydınlık
Ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet.
Allahım,
Kusurları görenlerden değil, örtenlerden;
Teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden;
Anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden;
Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil,
Sevenlerden olmamıza yardım et.
Yağmur gibi hiçbir şey ayırdetmeyip
Aktığı her yere canlılık bahşedenlerden;
Güneş gibi hiçbir şey ayırdetmeyip
Işığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan;
Toprak gibi her şey üstüne bastığı halde
Hiçbir şeyini esirgemeyip