Seni çok Özledim Annem
gül aşkın ülkesi´isimli üyeden Alıntı![]()
Allah razı olsun bu hizmet için şöylebir fikrim var....herkes bircüzü alsın ...sürekli onu okusun ramazan boyunça........ne dersiniz......
Arkadaşımız bir kişi her gün aynı cüz'ü okusun 30 günde 30 cüz tamamlayalım demek istemiş sanırım
Bence şimdiki gibi olması daha uygun herkesin günde bir cüz'ü okuyacak kadar vakti veya imkanı olmayabilir .
Seni çok Özledim Annem
cemaatlerde yapılan bir uygulamadır hatimler dağıtılır isteyen ramazanayı boyunca sabit bir cüz alır ramazanayı boyunca hergün o cüzü okur tabi 30 kişiyi tamamlama şartıyla.. sanırım arkadaş bunu kastediyor..
birde dönerli cüz dağıtılır gene 30 kişilik gurup hergün biri 1. cüzü diğeri 2. cüzden vs. başlayarak beraber hergün bir hatim yapmış olurlar ramazan ayı sonunda kendiside bir hatim tamamlamış olur..
6. cüzüde ben okuyayım inşallah
Seni çok Özledim Annem
9. cüzü de bana verdiler Allah onlardan razı olsun.
Rabbim cennette habibine komşu eylesin, fatıma anamıza komşu eylesin inşaallah.
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil."
Seni çok Özledim Annem
Öncelikle böyle bir hatim kanpanyasına vesile olan, okuyan kardeşlerim Allah(c.c) razı olsun...
Hayrun nisacım, mukabelem hatimlerim çok olduğu için fazla cüz alamıyorum. Şimdilik 12. cüzü alıyım eğer vaktim olursa yine alırım inşaallah... selam ve dua ile...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Seni çok Özledim Annem