İstediğin şeklin bi linki var mı? bu şekil anlamadım ben. Yapılmaz diye birşey yok ama anlamak lazım. Kusura bakmayın ama ana konu başlığını her defasında değiştirmek değil demi benim anladığım
İstediğin şeklin bi linki var mı? bu şekil anlamadım ben. Yapılmaz diye birşey yok ama anlamak lazım. Kusura bakmayın ama ana konu başlığını her defasında değiştirmek değil demi benim anladığım
Kevserdenizi,İslamiforum Kuran-ı kerim,Tefsir,Kütübi sitte,İlmihal,Fıkıh,Namaz,Ab
BURAYI KASD EDİYORUM ANA SAYFA KIRMIZI İLE İŞARETLİ YERLER
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
bu istatistikler. buraya kadar tamam. Bundan sonra kırmızı dediğin yerlerde ne oalcak
Evet, ana sayfada farklı bir konu açılmış gibi görünsün...
Kevser Denizi Kardeşim her defasında ana başlığı değiştirmeyeceğiz, hiç bir zaman değişmeyecek. Sadece biz istersek gelişmişdeki cevap hanesine başlık koyarsak o başlık ekran da -ana sayfada- paylaşımda farklı bir başlık olarak görünmesi...ana başlıkla işimiz yok... ANA başlık aynı kalacak
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Allah'ım yardım et.kırmızı yerlerde çıksın diye işaretledim. sayfayı kayd edemediğim içim hepsini aldım.istatiklerle işimiz yok...
Bu dediğin şekilde ben herhangi bir yerde görmedim. İstatistikler otomatik çeker. bu dediğin gibi birşey varsa bile çok çok ileri vb ve yazılım bilgisi gerektirir. Çokta zaman alır. Kısa bir yolu varsa da ben bilmiyorum. Başlık değişmeden yoruma yazılacak başlık anasayfada görünecek. aynı anda iki başlık gibi. Bu beni aşar kardeş.
Birde neden böyle bir ihtiyaç var anlamadımKonu içindeki başlıkla istatistiklerde değişen başlık. Konu içinde asıl başlık duracak ama istatistiklerde başka bir başlık görünecek. Başka biyerde böyle bişey gördün mü? Örnek bir link verebilir misin ?
kırmızı yer istatistikler işte![]()
Aynen öyle, belki çok kolay ama bende bilmiyorum.Başlık değişmeden yoruma yazılacak başlık anasayfada görünecek.