DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM..
"ALLAH C.C." sevdiklerinle sağlıklı,mutlu,hazurlu uzun ömürler versin dua ile...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM..
"ALLAH C.C." sevdiklerinle sağlıklı,mutlu,hazurlu uzun ömürler versin dua ile...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
Dear; Dj Günışığı,
Happy birthday to my dear angel ... we're in good ...
Türkçesi: Mutlu yıllar sevgili melek... iyi ki varsın...
Ben en erken kutluyanlardan biri olarak abla doğum günün kutlu olsun diyorum ikinci kez....
Dilek tut umut dolu olsun
Dileklerin arasında bizlerde olsun...
Dilek tut yaşama sevinci olsun,
Dilek tut hayat en güzel şekilde
Sana Ailene eşine çocuklarına
En anlamlı süpriz dolu hediyeler versin
İyi ki varsın....
Abdurrahman Taşcı
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Üye
Üye
Üye
rabbim hayırlı uzun bir ömrü ailenile birlikte geçirmeyi nasip etsin gün ışıgım
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
doğum günün kutlu olsun kardeşim.
ALLAH C.C. sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin
dua ile..
| ¤ۣۜ..¤ | ((Doğum günün Kutlu Olsun)) | ¤ۣۜ..¤
¸..•´¯`•`•İ*Y*İ*K*İ.¸`•.¸¸..•´ ¯`•`•.¸`D*O*Ğ*D*U*N•´¯`•`•.¸`• .¸¸..•´¯`•`•
.•'´¯)¸.•'´ ) Nice ¸.•'´¯)¸.•'´¯) Mutlu ¸.•'´¯)¸.•'´¯) Yıllara ¸.•'´¯)¸.•'´¯)
Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan duyguların ifade edilmesidir. Doğum Günün Kutlu Olsun Ablacimm
Rabbim hayırlı uzun ömür versin....
ALLAH VAR DERT YOK
االه الا الله محمد رسول الله
Üye
rabbim hayırlı uzun bir ömrü ailenile birlikte geçirmeyi nasip etsin gün ışıgım
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..