selamun aleykum canlar uzuuun uzun sayfayı karalamaya gerek yok, kısacası biz,de islami bir forumda yöneticiyim, tesadüfen buraya rastladım siteyi beğendim birkaç deneme ile üye oldum, cümleden hayırlı forumlar
selamun aleykum canlar uzuuun uzun sayfayı karalamaya gerek yok, kısacası biz,de islami bir forumda yöneticiyim, tesadüfen buraya rastladım siteyi beğendim birkaç deneme ile üye oldum, cümleden hayırlı forumlar
Aleykümselam Denge_35! Hoşgeldin , üyeliğin hayırlı ve daim olsun; İyi forumlar kardeşim...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
.
Bu güzel karşılama,nız için hepinizden ALLA(c.c) razı olsun canlar, fırsat buldukca ziyaretinize gelirim inşallah..
aleykümselam kardeş. baktımda ben baya eski bir üyeyim..hoşgeldiniz diyim bari![]()
aramıza hoşgeldin kardeşim![]()
ALLAH VAR DERT YOK
االه الا الله محمد رسول الله
Seni çok Özledim Annem