Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
Elimdeki Çiçekler
Semadadır eller sevinçle dolu bugün
bütün dualar, istekleri,temenniler,
Hep beraber olunca,
Çok özel geçiyor böyle mutlu Yürekler.
İyi ki doğdun Muzaffer,
İyi ki varsın Muzaffer,
Sana en büyük hediyemdir,
Biraz tebessüm ve
Elimdeki bu çiçekler.
Yazar:
Abdurrahman Taşçı
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
güneşin yolu kadar uzun ömrün,yaşamın onun ışığı kadar aydın olsun,hayalini kurduğun bütün güzellikler senin olsun,doğum günün kutlu olsun,Allah hayırlı ömür nasip etsin..
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
muzaffer kardeşim doğum günün kutlu olsun ALLAH C.C. sağlıklı mutlu uzun ömürler versin ..
dua ile..
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Hayırla yaşa, dua ile yaşa,
Sana en büyük hediye budur.
Sevgili Kardeşim
Muzaffer..
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
muzaffer kardeşim doğum günün kutlu olsun ALLAH C.C. sağlıklı mutlu uzun ömürler versin ..
dua ile..
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
geçmiş doğum gününüzü kutluyorum BY MUZAFER...
Seni çok Özledim Annem