Allah razı olsun bende şimdi bu kitabı okuyorum faydalı paylaşımdı...
Allah razı olsun bende şimdi bu kitabı okuyorum faydalı paylaşımdı...
ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....
Faziletliydik: Kimsenin malına, mülküne göz dikmezdik. Kimsenin namuşuna yan bakmazdık. Hırsızlık nedir bilmez, dilenciliği meslek edinmez, kimseyi de küçümsemezdik.
Allah razı olsun çok güzel paylaşım ama bir kaç sorum olacak ?
Bize ne olduda bu hale geldik ?
osmanlı zamanıyla şimdi arasında ne fark var ?
Üye
Keşke o zamanlar yaşasaydım demeden geçemiyor insan şimdi ise kendi adıma söyleyeyim ben şahsen utanıyorum.(Hicap) duyuyorum.
Emeğine sağlık...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Tabiki rabbimiz böyle taktir etmiş boynumuz kıldan ince o zamana gidemeyiz ama o zamanı yaşaya biliriz .
Ama nasıl olacak inşallah değişmeye başladı rabbimin izniyle inşallah dahada iyi olacak...
Bizim medeniyet anlayışımızı değiştirmemiz gerekiyor ilk başta mehmet akif ersoyun çok güzel bir mısrası var ;Medeniyet açıp saçmaksa bedeni , desenizya hayvanlar bizden daha medeni...
Allah bizlere inandığımız gibi yaşamayı nasip etsin ...
Allah razı olsun ..
Üye
nasıl olacağını 3 başlıkta anlatayım.
Ahmet Uz kardeşim:
1-Dışarı ülkelerden ham madde alımını durduracaksın. ham maddeyi burada Türkiye de üretecek sanayi kuruluşlarına destek vereceksin.Böylelikle Ekonomin rahatlıyacak alım gücün artacak dışarıya borcun kalmayacak.
2- Savunma sanayine önem verecek beyin göcünün önüne gececeksin çalışanların, mühendislerin bilim adamlarının hakkını vereceksin ki: Savunma sanayi alanında lider olasın.
3- önceki kazanmış başarıları sürekli anmayarak sanayine önem vererek ekonomini canlandirarak Siyonist Yahudi lobisi ile işbirliğini böylelikle yapmamış ve senin elindeki para içerde kalır sende bu ülkeyi ihya edersin.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...