SELAMÜN ALEYKÜM değerli kevserdenizi ben kübra zümrüt hanımın kızıyım öğrenciyim anadolu imamhatip 3. sınıfa başlıcam nasipse inşlh benıde aranıza kabul ederseniz memnun olurum
SELAMÜN ALEYKÜM değerli kevserdenizi ben kübra zümrüt hanımın kızıyım öğrenciyim anadolu imamhatip 3. sınıfa başlıcam nasipse inşlh benıde aranıza kabul ederseniz memnun olurum
we aleyküm cnm kızım sende kevserdenizi ailesine hoşgeldin inşlh seninde güzel paylaşımlarını beklerim inşlh
başarılarının devamını dilerim cnm benım
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
wealeykümselam kevserdenizi.net cemaatine hoşgeldin değerli hanım kardeşimizin hanım kızı![]()
:rolleyes:
bak kim gelmiş, kardeşimin kızı gelmiş,
yeğenim KÜBRA gelmiş, hoş gelmiş,
sefalar getirmiş kartal dayısına şeref vermiş.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
ve aleyküm selam kübra caan aramıza hoş geldinn inşaallah egitim hayatında istedigin yerlerde olursun
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..