Şimdi birazda kadınımı anlatim sizlere (:
Kadın konusundaki yazının bazı tabirleri çok itici geldi(dini yönden söylüyorum), yazan belki de tam anlatamamış yazmak istediğini....
yada uçuk cümleler kurmak istemiş ki daha çekici daha albenili olsun..ve gerçektende hoş , albenili, uçuk bir yazı olmuş...varmı böyle kadınlar acaba? dedirtiyor insana.
Elinize sağlık!
Üye
Sesi güzel olur kadının, biraz buğulu... Arada bir pencereye yaslar başını,
sokağa dalıp gider, bir şarkı söyler.
Olgunluğuyla şaşırtır erkeği. Bazen de öyle çocuk olur, öyle sağlam saçmalar ki, yine,
yine şaşırtır onu.
Sıkmaz kadın, bunaltmaz, yaşa yaşa bitmez. Huzur verir varlığıyla.
İçli bir türkü dinler bazen, üşür, sırtına hırkasını alır.
Konuşurken insanın yüzüne bakar kadın. Kibirli olmaz. Kültürsüz olmaz.
Bomboş olmaz kafası. Dünyanın, ülkenin olaylarını bilir, anlar, söyleyecek sözü vardır.
Kişiliklidir. Beceriklidir.
emeğine sağlık fericim bir kadın bu kadar güzel anlatılır allah c.c. razı olsun teşekkür ederim kızlarrbagırmaabagırmaa
Kadın dedinmiydi bir çiçek gelir aklına sanmaki bir gül o bir "Papatya" duruşuyla masumiyetiyle şeffaflığıyla bir papatyadır; Kadın dedinmiydi parçalı bulutlu bir hava aklına gelmeli bazen güneşli bahar gibi bazense yağmurlu bir kış gibi ; ama kadınıda erkeğide bir birine yansıtan birbirlerinin ruhuna hitaben kişilikleridir. Her iki insan arasında hem fikirlik vede birbirine olan saygı ve sevgileri bir aile olabilmelerini sağlar.
Yazımı bitirken şu sözleri hatırlatmak istiyorum; Altin atesle, kadin altinla, erkek kadinla imtihan edilir.
Selam ve dua ile.
.
Kadın dünyayının süsüdür.
Kadınsız bir dünya düşünülemez.
kadın dediğin kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli .
Ezilmemeli ,
Ama kadını kadın yapan da erkekdir.
ne güzel yazmışsınız eraser ve sıla ablam güzel yüreğinize sağlık
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
ben buraya yorum yazmıştmda kaybolmuş neyse
onu güzel ama bulmak mesele :confused::D
Seni çok Özledim Annem
her başarılı erkeğın arkasında bir kadın vardır her başarılı kadının arkasında bir erkek vardır
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
Mükemmel bir anlatım olmuş, kadın olmak bu kadar güzelmiş meğer....Erkek olmakda öyle tabi.Hem kadınlar hemde erkekler böylesi varmıdır acaba diyordur eminim okuduktan sonra..........Hİç bir yerde aramayın yazıdaki kadın ve erkeği çünkü o sizsiniz, biziz...içimizde bir yerlerde saklı bekliyor bizi...... İçimizdeki bizi çıkarmak yada çıkarabilmek kimlere nasip olmuştur bilmiyorum ama imkansız değil emin olun.Sadece gönlümüzn akacağı insanı bulmakta ,bulabilmekte mağrifet......İçimizdeki kadın (erkek) işte ozaman çıkacaktır ortaya....Emeğinize sağlık.![]()
Seni çok Özledim Annem