TAVUK IZGARA

MALZEMELER
1 kg tavuk baget
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
yarım çay bardağı sıvı yağ
tahmini tuz arzuya göre baharatları çoğaltabilirsiniz

YANINA SERVİS İÇİN
sivri biber
domates pirinç pilavı

YAPILIŞI
Tavukları yıkayın bir kapa koyun üzerine diğer malzemeleride koyun güzelcene karıştırın buzdolabında 2 yada 3 saat bekletin ben evde elektirikli ızgarada yaptım tavukları yapıcağınız zaman önce biberleri parbullayın tavuk pişerken kabuklarını soyun tavukları altı üstü kızarana kadar pişirin en son domatesleri halka şeklinde doğrayın onlarıda pişirin ızgarayı yaparken yanınada pirinç pilavı yapın hepsi pişince tabağa istediğiniz şekilde servis yapın ister meyva suyu ile ister ayran ile yiyin afiyet olsun