DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 100,0%
Achievements

Bağışlanma Dileği
Bağışlanma Dileği

Ey şefkati ve merhameti sınırsız olan Allah'ım,
Bütün samimiyetimle rahmetine yönelp yalvarıyorum. Bugüne kadar Sana dönmek, ilahi emirlerine uyup Sana bağlanmak konusunda verdiğim sözleri bozdum. Hep nefsimin ve şeytanın çirkin tuzaklarına kapılıp vicdanımın feryadına kulak tıkadım. Senin huzurunda Sana kulluğa yakışmayacak işleri işleme cüretkarlığında bulundum.
Ben şu anda Sen'in kudretinin tecellisiyle bu sözleri söylerken tekrar, utançla kararmış kalbimle huzurunda boynumu eğiyorum. Bir daha Sen'in engin merhametine sığınarak azabından korkup rahmetin için yalvarıyorum.
Ey Yüce Yaradan!
Şüphesiz, Sen'in kullarına olan şefkatin, annelerin gönüllerine sunduğun evlat şefkatinin toplamından daha büyüktür. Rahmetinin ümidi içind bulanıklaşan gözlerimi göğsüme indirip, beni bağışlamanı yeniden diliyorum. Sen'den başka el açacağım, Sen'den başka kapısına sığınacağım, Sen'den başka kalbimin sınırsız arzularını tatmin edebilecek kimsem yok.
Yüce Rabb'imiz!
Senin sevmediğin şeylerden uzaklaşabilmem için bana sağlam bir irade vermeni istiyorum. nefsimin arzularına Senin çizdiğin meşru daire içinde hükmetmek konusunda bana başarı vermeni diliyorum.
Şüphesiz benim ve sevdiklerimin ve sevmek istediklerimin sahibi Sensin. Senin yarattıklarına yönelen kalbimin Senin rızana aykırı isteklerine karşı, Senin yardımına sığınıyorum.
Bana, şahsımın, ailemin ve insanlığın imanı ve huzuru uğrunda çalışabilmeme yetecek bir beden ve zihin sağlığı bağışlamanı diliyorum.
Aziz Allah'ım'
Sen'i tanımamızı borçlu olduğumuz Hz. Peygamber'in (asm) sana olan engin sevgisi hürmetine, Senin Kadir, Rahim, ve vedüd isimlernin hürmetine, yakarışlarımı katında kabul eyle. Hayırlı hedeflerimden ayrılmama izin verme.
Merhametli Mevla'm! beni Senden uzaklaştırmaya yırtınan nefsimin ellerine teslim etme. Seni sevmekten daha büyük bir mutluluk olamaz. Lütfunla Seni bana sevdir. Kalbime bu duayı sıklıkla ve samimiyetle okuma arzusu ver.
Şefkatli Rabb'im! Beni bağışlayıp sevdiklerine dahil etmeni diliyorum. Beni tehlikeli yollardan geçirirken yalnız bırakmamanı, benim yanımda olduğunu hissetmemi sağlamanı istiyorum. Kusurlarımdan utanıyorum. Yalanlarımdan, bencilliğimden, ikiyüzlülüğümden, şükürsüzlüğümden utanıyorum. Eğer beni bağışlarsan ve seversen bundan büyük neyi başarabilirim.
Kovulanlardan olmaktan ısrarla ve içtenlikle sana sığınıyorum Aziz Allah'ım. Senden uzaklara düşmekten Sana sığınıyorum. Amin.. Amin.. Amin..
Rahmetpınarı