Bahar-esra-SAADET için evveli ve ahiri için 1 adet yasin i serif okundu. Allah c.c. kabul etsin amin
Bahar-esra-SAADET için evveli ve ahiri için 1 adet yasin i serif okundu. Allah c.c. kabul etsin amin
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: MOBESEKardeşimiz için,
evveli ve ahiri için; 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
24 04 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
32-) nisa
34-)Ahmet_uz
35-)Bahar
36-)Esra
37-)SAADET
38-)seyyide kardeşlerimiz için evvel ve ahirinde birer yasin-i şerif okunmuşdur.. Allah c.c. kabul etsin..
(Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.
(Bakara 18) :confused::confused:
Üye
Bahar Esra SAADET seyyide kardeşlerimiz için evvel ve ahirinde birer yasin-i şerif okunmuşdur.. Allah c.c. kabul etsin..
24.04.2011
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
38-)seyyide
39-)MOBESE
kardeşlerimize yasini şerif okunmuştur Rabbim kabul eylesinn
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: HANIM Kardeşimiz için,
Amin...
25 04 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
Hanım Kardeşimin Evveli ahiri için 1 adet Yasin-i Şerif okundu.. Allah kabul etsin..
25.04.2011
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: GÜL Kardeşimiz için,
Amin...
26 04 11
seyyide-MOBESE-HANIM için evveli ve ahiri için 1 adet yasin i serif okundu. Allah c.c. kabul etsin amin
40-)HANIM
41-)Gül
Kardeşlerimize yasini şeif okunmuştur RABBİM kabul eylesinn