Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Emine Ablam için,
evveli ve ahiri için; 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
16 04 11
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Emine Ablam için,
Amin...
16 04 11
Bu yük senden Allah’ım, çekeceğim, naçarım
Senden Sana sığınır, Senden Sana kaçarım.
Üye
ferm@n.göz_yaşım ..asime..kübra..nizamettin...Evveli ve ahirleri için . 1'er Yasin-i Şerif okunmuştur.Allah kabul etsin.
Üye
emine için evveli ve ahiri için 1 adet yasin i serif okundu. Allah c.c. kabul etsin amin
Emine Kardeşim Evveli ve ahiri için 1 Yasin-i Şerif okundu Allah kabul etsin..
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Sude Kardeşimiz için,
Amin...
17 04 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
sude Kardeşim için,
evveli ve ahiri için; 1 adet Yasin-i Şerif okudum.
Amin...
17 04 11
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
31-)emine
32-)asime
33-)sude
kardeşlerimize yasini şerif okunmuştur
RABBİM kabul eylesinn
23-)Veysi
24-)zeyl
25-)nuray
26-)ferm@n
27-)göz_yaşım
29-)kübra
30-)nizamettin
31-)emine
32-)asime
33-)sude kardeşlerimiz için evvel ve ahirlerinde yasin-i şerif okunmuşdur.. Allah c.c. kabul etsin..
(Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.
(Bakara 18) :confused::confused:
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Nisa Kardeşimiz için,
Amin...
18 04 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
Nisa Kardeşim için,
evveli ve ahiri için; 1 adet Yasin-i Şerif okudular.
Amin...
18 04 11
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...