Seviyoruz Seni Ey Sevgili..! Seviyoruz Seni En Sevgili...! Tüm Kalbimizle ve Tüm Zerreciklerimizle;

Seviyoruz Diyoruz Demesine Ama Efendim!!!!!

Ne Ölüme Yolculuk Eden Hazreti Ebu Bekir Gibi Sevebildik Seni...

Ne Hükmünle Hükmetmeyen Münafığın Kellesini Vuran. Hazreti Ömer Gibi Sevebildik Seni...

Ne Meleklerin Bile Haya Ettiği Hayalı İnsan. Hazreti Osman Gibi Sevebildik Seni...

Ne Uğruna Tereddüd Etmeden Yataklara Yatan Hazreti Ali Gibi Sevebildik Seni...

Ne Dalıpta Küffarın İçine Cansa Feda Yoluna Diyen Hazreti Hamza Gibi Sevebildik Seni...

Ne Kızgın Kayalar Üzerine Konulduğu Halde Davasından Dönmeyen Hazreti Bilal-i Habeşi Gibi Sevebildik Seni...

Ne Sevmenin İmtahanını Yaşayan...Seni Görmesi Yasak Olan...Ama Batıni Her An Yanında Olan. Hazreti Üveys Gibi Sevebildik Seni...

Biz Sadece Ahir ZamandaGünahkar Bir Ümmetin Gibi Sevdik...Hatalarımızla...Günah larımızla...İsyanlar ımızla Sevdik Ama Sevdik Efendim...!

Siyahlar İçinde...Pazarın Sonunda..Ahir Zamanın En Fitne Anlarında...Dünya Ateşler İçinde Cayır Cayır Yanarken...Yangının En Şiddetli Yerinde Sevdik...! Ama Ya Resul! Seni Çokk Sevdik..!.

Ama! Döndüp Baktık ki Kendimize. Günahlardan Başka Bir Şey Bulamadık...Kararmış Bir Yürekten Başka Bir Şey Göremedik...!

Ey Sevgililerin Sevgilisi...! Ey Ahirzaman Nebisi! Biz İşte Seni Böyle Sevdik...!

Gerçekten Seviyor muyuz?! Yoksa Seviyorum Diyerek Kendimizi mi Kandırıyoruz? (Nefsim Adına Yazıyorum)

Sevmek? Sevmek Öyle Kolay Değil ki?! Sevmek Sevilenin Uğruna Canını Vermektir! Sevmek...Sevilene Benzemektir!..

Seni Ashab Gibi Sevmiş Olsaydık Şimdi Burda Değil Filistinde Olurduk!. Ama Yok Efendim Yok. Seni Tam Manasıyla Sevmiyoruz!

Hani Sen Buyurursun Ya...Sizden Biri Beni Babasından...Evladından ve Bütün İnsanlardan Daha Çok Sevmedikçe İman Etmiş Sayılmaz...Gerçekten Bunlardan Çok mu Seviyoruz?

Ey 'ın Habibi....Kutlu Nebi.. Seni Seviyorum Diyoruz Ama Seni Sevdiğimizi Belli Ettirecek Hiçbir Şey Yapmıyoruz!.. Hani Kişi Sevdiğine Benzer Ya!. Bizim Sana Benzer Hiçbir Yanımız Yok!

Gece Olunca Sen Geliyorsun Aklımıza...O Zaman Ne Acılar Çektiğini Hatırlıyoruz ve Üzülüyoruz. Ama Sabah Olunca Seni Unutuyoruz! Dünyaya Doğru Koşuyoruz!

Seni Sevmiş Olsak Her Anımız Seninle Olmaz mıydı? Dilimiz Hep Seni Anmaz mıydı? Efendimiz Hadisi Şeriflerinde Böyle Buyurdu Efendimizin Sünneti Budur Demez miydik?

Bizim Gibi Gönlü Kir Pas İçinde Kalbi Kararmış Ahir Zaman Ümmetinden Zavallı Olan Bizleri Affeder misin Efendim! ?

Biliyorum ki Sen Çok Merhametlisin Ümmetin İçin Hep Dua Ettin...O Mübarek Gözyaşlarını Akıttın...Dua'nı Mahşere Sakladın...Ey Sevgili...! Mahşerde Yapacağın Dua'da Bize de Dua Eder misin? Biliyorum Dua'na Layık bir Ümmet Değiliz Ama Bir Umut Bir Işık Arıyoruz Efendim...!

N'olur Affet Bizleri ! Affet Bizleri ! Affet Bizleri Efendim !!!!