İnŞlh bulurum ama gelmedİ kİmbİlİr ÖldÜmÜ bİlmİyorum Çok Özledİm cadimin resİmlerİne bakiyorum Özlemİmİ hafifletmek İÇİn![]()
İnŞlh bulurum ama gelmedİ kİmbİlİr ÖldÜmÜ bİlmİyorum Çok Özledİm cadimin resİmlerİne bakiyorum Özlemİmİ hafifletmek İÇİn![]()
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
birtane gönderin bana beyaz kedini yavrusu varsa olur kargoya koyup yollayın ben alırım burdan
şimdi gördüm , çok üzüldüm .eminim içiniz yanıyordur .inşaallah bulursunuz kediciğinizi .
eğer gerçekten kedi istiyorsanız , bulurum sizin için .
" Hizmet muvaffak olsun da , varsın bizim yerimiz caminin pabuçluğu olsun. "
" İlim , nûr -u ilâhîdir . İnsan ise kovan . Kirli bir kovanda arının durmadığı gibi , isyan ve zulmetle kirlenmiş vücud ve kalbde de ilim durmaz . Hulûs-i kalble tahsil olunan ilim , ayn-ı ibâdettir ."
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
tşkr ederim bacım çok üzüldüm alışmıştım ona sesimi duyunca fırlıyordu merdivenden evin içine çok aradım ama bulamadım kayboldu anca resimlerine bakarak özlem gideriyorum
aslında benım gözüm var sizin beyaz kedinize yavrusu varsa isterdim :D:D
yavrusu yok ama kendisi var
" Hizmet muvaffak olsun da , varsın bizim yerimiz caminin pabuçluğu olsun. "
" İlim , nûr -u ilâhîdir . İnsan ise kovan . Kirli bir kovanda arının durmadığı gibi , isyan ve zulmetle kirlenmiş vücud ve kalbde de ilim durmaz . Hulûs-i kalble tahsil olunan ilim , ayn-ı ibâdettir ."
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)