OLdu Abla selametle...
Güle Güle gidin.
Demedi demeyin son mesaj benim olacak Arkadaşlar.
komikk
Üye
OLdu Abla selametle...
Güle Güle gidin.
Demedi demeyin son mesaj benim olacak Arkadaşlar.
komikk
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
son mesaj benim ben baş koyduğum yolda hiç bir zaman bıkmam usanmam sonu nerede ise oraya kadar giderim Sen hiç zahmet edipte yorulma abla Menim özümde bir Türk- azeri inadı vardır ki heç sormayasan :D
Durmak yok tam Tam yol istikametim bu konuda muvaffak olmak ...
Demedi Demeyin...
selam ve dua ile ve Arzu hörmet ederim.
anlaştıkk
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Üye
Üye
Zürafaların Ses Telleri Yoktur.
İnsan Vücudundaki En Güçlü Kas Dildir.
Zürafalar 35 Cm Uzunluğunda Siyah Bir Dile Sahiptirler.
Kangurular Geri Geri Yürüyemezler.
Kelebekler Ayaklarıyla Tat Alırlar.
Üye
Bütün kainat Allah (cc) tespih eder
Allah isterse olur.
Allah'ım Tabiata Böyle hükmediyor. ol diyor oluyor senin eserin Ya Rab.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
Abim Ellerinden öperim. Allah razı olsun.
menim özüm bildiği gibi herkeste bilsin sen menim öz ağamsın .
Cezakallahu Hayran Abim.
anlaştıkk
Üye
Ailene namazı emret; kendin de ona sabırla devam et. Senden rızık istemiyoruz; (aksine) biz seni rızıklandırıyoruz. Güzel sonuç, takvâ iledir.
(TAHA/132)