evet arkadaşlar yeni bir oyun geldi aklıma hergüne yeni bir resim güzel bir söz ekleyelim
"Ateş de aşk ve ölüm gibi, sadece öz nefiste idrak edilebilecek
tecrübelerden.Kimse kimsenin yerine yanmıyor ve kimsenin yangını
kimsenin yangınına uymuyor."
Vip Özel Üye

evet arkadaşlar yeni bir oyun geldi aklıma hergüne yeni bir resim güzel bir söz ekleyelim
"Ateş de aşk ve ölüm gibi, sadece öz nefiste idrak edilebilecek
tecrübelerden.Kimse kimsenin yerine yanmıyor ve kimsenin yangını
kimsenin yangınına uymuyor."
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Co Admin

Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Vip Özel Üye

Co Admin

Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Vip Özel Üye

Vip Özel Üye

Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
![]()
"Hadi birlikte İnşirah okuyalım. Allah kalbimizi genişletir. Merak etme hiçbir tahayyül, mukadder olanı değiştirmeye yetmez. Kalbini refah tut. Dua edelim."
(Kekeme Çocuklar Korosu/Tarık Tufan)
Vip Özel Üye

*İbâdet içinde en büyük namaz…
Onunla yapılır Allah’a niyaz.
Hem sevabı çokde ucuzdur
Kılmayan huzursuz hemde nursuzdur.