3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Ölüm Anı ......

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 67%,
    Points required for next Level: 99
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements
    feri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Yer
    Tekirdağ
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Ölüm Anı ......

Hayatımda hiç yaşamadığım bir olaydı ne olduğunu anlayamıyordum Üzerimde bir örtü vardı

Ve etrafımda insanlar hıçkıra hıçkıra ağlıyordu Ne olduğunu hala anlamış değildim

Neden üzerimde örtü vardı ve neler oluyordu Ellerimi oynatamıyor kımıldayamıyordum

Allah'ım neler oluyordu, bana neler olmuştu Ayağa kalkmak istiyordum ama kalkamıyordum

Anne neredesin, sesini duyuyorum ama seni göremiyorum Neden ağlıyorsun anne

Yanıma gel üzerimdeki örtüyü al Ben alamıyorum anne Bir ara bir el üzerimdeki örtüyü aldı

Bu babamdı ve gözleri ağlamaktan şişmişti Neden ağladın babaBen neredeyim Neden konuşamıyorum

Annemde orda, annem yıkılmıştı sanki Ağlıyordu hem de hıçkıra hıçkıra Ağlama anne! Aman Allah'ım! Eyvah!!

Ben ölmüştüm Evet ben ölmüştüm ve bu etrafımdaki insanlar benim cesedimin üzerinde ağlıyorlardı

Ağlama anne! Ağlama baba!! Allah'ım! Bana yardım et, bana dayanma gücü ver Annem üzerime yattı ve ağlamaya devam etti

Bir yandan da; Oğlum, yavrum neden bizi bıraktın, diyordu Anne! Anne! ağlama anne Ya babam

Heybetli babam, evimizin direği babam Ağlama baba! ne olursunuz ağlamayın Kardeşlerim, komşularımız tamamı ağlıyorlardı

Anne seni son bir defa öpmek, koklamak, sarılmak isterdim ama şimdi olmuyor anne Annem!! Annem!!

Sonra üzerimi tekrar örttüler Beni bir tabuta koydular Evimizden son kez çıkıyordum Hem de dönmemek üzere Anne!!

Ne olur beni bırakma Anne!! gitmek istemiyorum Annneeeeeeeee Yağmur yağıyor tabutumun üstüne damlaları duyuyorum

Beni camiye götürüyorlardı son kez Hayatta gitmediğim camiye son kez götürülüyordum Allah'ım götürmeyin

Ne yüzle gideceğim!! Hayatta gitmek istemediğim camiye götürmeyin beni Ve imamın er kişi niyetine deyişi

Hakkınızı helal ediyor musunuz? Evet sesleri neye karşı Hepsine de hakkım geçmişti Ben kul olamadım kardeş olamadım,

Allah huzuruna nasıl varırım Ve evet Allah'ım heyaat!!!!! Heyt!! Beni son ziyaretgahıma götürüyorlar

Evet kabristana! Allah'ım götürmeyin Ne olur götürmeyin bu naçiz bedeni Beni tabuttan çıkardılar, kefenime babam sarıldı,

annem uzaktan seyrediyordu Ağlamaktan gözyaşları kurumuştu Anne! beni alsana yanına anne

beni bırakmasana anne anneciğim canım annem gitme beni bırakma anne

Babam sarıldı kefenime gözyaşları içinde Beni 2 metre derinlikteki mezara indirdi

Öptü kefenimi, sarıldı sarıldı, oğlum dedi kulağıma Babaaaaaaaammm!!Gitme, beni bırakma Sonra çıktı ağlayarak

Üzerime taşlar dizdiler Toprak döktüler Yalnız başıma kalıyordum Tek başıma, kimsesiz Neredesin anne

Dualar edildi, tevhidim çekildi En son babamla annem terk etti beni Annem arkasını dönüp dönüp bakıyordu

Anneeee gitmeeeeeeeee
    Anneeeeeeeee canım Annem bırakma beni, karanlık, çamur,

küflü bir yerdeyim kimse yok O anda başımda İki kişi belirdi Kimsiniz, ne istiyorsunuz
    Ne diyecektim, ne cevap verecektim Allah'ım bana bir fırsat daha verin Lütfen bir fırsat daha

Ama geçti diyorlardı Geçti, kaybettin, senin yerin belirlendi, dünyada iken Allah'ı tanımadın

Bize geldin heyaat!!!!! Bir ara bedenimde bir elin gezindiğini hissettim Bu bizim aile doktorumuzdu

" Çok şükür evlat " kurtuldun ölümden döndün" diyordu Ne Ölümden dönmesi doktor bey

Ben Öldüm de dirildim Çok şükür Rabb'ime bana bir fırsat daha verdi.

alinti..
    İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan

YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..

Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
    Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.

Necip Fazıl Kısakürek

DIŞARDA
    Level completed: 11%,
    Points required for next Level: 446
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 446
    Overall activity: 7,0%
    Overall activity: 7,0%
    Achievements
    yagmurdamlasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sitemizin Ninesi
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    19

Standart Cevap: Ölüm Anı ......

allah razı olsun ibretli bir paylaşım
    Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..

DIŞARDA
    Level completed: 24%,
    Points required for next Level: 152
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 152
    Achievements
    SuSkuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Cevap: Ölüm Anı ......

Allah (c.c) razı olsun. Emeğinize sağlık.
    Sus gönlüm.
    Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Her susuşun bir cevap olsun.

Her susuşun sabrın olsun

Her susuşun ''Dua''n olsun..