Allah c.c size sevdikleriniz ile birlikte hayırlı,huzurlu,mutlu,bereketl i,iman dolu
nice seneler nasip etsin.Allah cc rızası dairesinde her şeyi gönlünüze göre versin..
Allah c.c size sevdikleriniz ile birlikte hayırlı,huzurlu,mutlu,bereketl i,iman dolu
nice seneler nasip etsin.Allah cc rızası dairesinde her şeyi gönlünüze göre versin..
yeni yaşınız hayırlı olsun
ömür boyu sevdikleriniz ve ailenizle mutluluklar inşallah
Üye
rabbim hayırlı uzun bir ömrü ailenizle birlikte geçirmeyi nasip etsin inş reyhani kardeşim
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
DJ-Reyhani kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun..
"ALLAH C.C." sağlıklı ,mutlu,huzurlu,uzun ömürler versin
sevdiklerinle beraber...
dua ile...
Abi doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun Hayırlı daha nice yaşlar olsun inşaallah.
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Kardeşim doğum günün sana ve ailene yeni hayırlar, berektler, sağlık ve mutluluklar. getirsin inşallah.
H.Z ALLAH C.C SANA; SAHABE-İ KİRAM TESLİMİYETİ VE CEMAL MÜJDESİYLE MAĞFİRET NASİB ETSİN.
nice sağlıklı uzun yıllar nasib etsin inşallah.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ