.
ümmet-i muhammed-in kandili mübarek olsun...
Rabbim cümlemizi Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin yolundan ayirmasin, insaallah....
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed...sallallahu aleyhi ve sellem...
ŞehadetBir Tutku Bir Özlem Bize !Ölüm Bir Son Değil Bir Diriliş Bize !
Aşkı ile Aşıklar....
mirac kandilinizi en içten dileklerimle tebrik eder
rüyet-i cemal-i ilahiyeye mazhar olmanız temennesiyle..
Sevgili peygamberimizin (s.a.v.) cenneti ve cehennemi, Arş'ı, Kürsiyi ve daha nice şeyleri gördüğü...Sonra ruhlar alemini geçip bilinmeyen, anlaşılmayan ve anlatılamayan bir şekilde, Yüce Allahın dilediği yerlere çıktığı...Mekansız, zamansız, yönsüz ve sıfatsız olarak Yüce Allahı gördüğü...Yine gözsüz, kulaksız ve mekansız olarak rabbi ile konuştuğu...Hiç bir yaradılmışın bilemeyeceği sırlara ve nimetlere kavuştuğu MİRAC gecenizi ve kandilinizi tebrik eder,hayırlara vesile olmasını temenni ederim...
''Umuttan çok kuşku vardır yüreğimde, hoşgörüden çok öfke vardır nedensiz düşmanlık gütmesem de olur olmaz şeye sevgi beslemem ben. Haktan yanayımdır ve de hakikatten. Bu yüzden sevginin hak edenin hakkı olduğuna inanırım. Hak etmeyene sunulmayacak kadar değerlidir sevgi."
Seni çok Özledim Annem
tüm kardeşlerimizin kandilllerni kutlar bu mübarek günün kendilerininde bir miraca vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ederim...
Seni çok Özledim Annem
tüm islam aleminin ve www.kevserdenizi.net/ ailesinin mirac kandilini tebrik ediyorum