Vip Özel Üye

İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
abla olmak mesuliyetlerin en büyüklerinden biri kardeşe örnek gösterilirsin daima
zorluklarıda çoktur sen ablasın derler hep
ama herşeye rağmen güzeldir abla olmak bende bir ablayım ama bende bir evladım ne kadar büyüsemde sevgiye muhtaç küçücüktür yüreğim ama kareşimide bir anne gibi severim oda ne kadar büyüsede daha küçücüktür kalbimde
Vip Özel Üye

hep bi ablam olsun istemişimdir ablası olanlara imrenirdim her zaman![]()
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
Sitemizin Ninesi

ah ahabla olmak benim ablam gibi ana olmak can ablam anam gibi her şeyimize yetişendi derdimizle dertlenen sevincimizle sevinen canım ablam nur içinde yat inş