Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
zümrüt ben senin doğum gününü biliyorum
14 Nisan Perşembe
herkesin doğumgününü sırasıyla kutluyoruz seninkide geldiğinde kutlarız merak etme :D
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
Ben klişe olmuş sözcükler sarf etmek istemiyorum. eğer abes gelmez ise kendi bir sözüm var onun la tebrik edeceğim yeni yaşını saygı değer FİLİSTİNLİ kardeşim.
Eski yaşını şutlar; Yeni yaşını kutlarım....
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Rabbim yeni yaşınızla birlikte sağlık sıhhat afiyet versin bir ömür sevdiklerinizle inşallah : )
Varlığınıza değer veren dostlarınızın olması çok güzel. Benim için istediğiniz tüm dileklerin daha iyisini Rabbim sizlerede ihsan etsin İNŞAALLAH. hepiniz çok değerlisiniz. ALLAH c.c. cümlemize hayırlı, bereketli, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin...
Rabbim yeni yaşınızla birlikte sağlık sıhhat afiyet versin bir ömür sevdiklerinizle inşallah : )
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allah (c.c) hayırlı ömür versin.
"iyi ki varsın!" diyenlerin,
seni sen olduğun için sevenlerin,
etrafına kattığın değeri bilenlerin,
"geç tanıdım!" diye dizini dövenlerin,
"demek bitmemiş böylesi! kalmış bak!" diye söylenenlerin,
Çok Olsun...
Filistinli abime Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umutlu uzun bir ömür nasip etsin..doğum günün kutlu olsun abi
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek