Doğum günün kutlu olsun abi Allah uzun ve sıhhatli bir ömür nasip etsin.
Doğum günün kutlu olsun abi Allah uzun ve sıhhatli bir ömür nasip etsin.
Seni çok Özledim Annem
Dogum günün kutlu olsun mutlu ol seneler
ABİ İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Üye
sitemizdeki çok değerli filistinli kadeşimin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum filstinli kardeşim rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhatli bir ömür nasip etsin inş iyiki varsın
buda doğum günü pastamız:D
buda benim sana hediyem umarın beğenirsin
bu çiçeklerde senin için kardeşim
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken rabbimin size kalbinizdeki tüm hayırlı dilekleri vermesini diliyorum. rabbim ailenizle birlikte hayırlı uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin kardeşim Doğumgününüz kutlu olsun.
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
abi doğum günün kutlu olsun inşallah Rabbim ailenle uzun bir ömür nasip etsin
Seni çok Özledim Annem
doğum günün kutlu olsun inşallah Rabbim ailenle uzun bir ömür nasip etsin bu doğum gününde hediye alamadım bayramda çok masraf ettik :D:D
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
.
ayy ablaa çok güzel kutladın bende kıskandım komikkşimdi benim doğum günüm nezaman yha
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
.
Filistinli kardeşimiz daha güzellerine layık zümrütüm .Senin doğum gününe de hazırlarım zümrüt cüm kıskanma hele sen doğum tarihini bi hatırla .
![]()