hahayy başkan kimi kandirin sen çık omaz öyle arılarla haşır neşirken peteklerin yanında resimler çekinirken kavanozlar bal dolmuştur bal isterik biz
hahayy başkan kimi kandirin sen çık omaz öyle arılarla haşır neşirken peteklerin yanında resimler çekinirken kavanozlar bal dolmuştur bal isterik biz
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
muhlamaylan çayı beğenir isek getiririm yoksam accuk zor:D
:rolleyes:
ohooo başkan ha ben rizeden ısmarlasaydım bal gelirdi ammada cimrisin yha insan ödünç alır birilerinden yaa altı üstü bir kasecik bal ammada naz yaptın
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
bal zamanı gelsin forumun tee ortasına getirecem ballarıistediğiniz kadder bakınız bakınız bakınız :D:D:D
:rolleyes:
Neden diye sorma dost,biz daha büyümedik..
Ama olmaaaazz,çaysız olur mu?
Sıcak canlar olsun,aşka mütemayil,can bardaktan sıcak çay da..
Yanında bir tutam dert,hani yıldızlara baka ,baka..
“Can bardaktan çayım var içer misin Dost?”
Çok güzeldi fericim ya kek diye bişey duydum ama göremedimçay kesiz olurmu
Seni çok Özledim Annem
kekimizi zümrüt yapçaktı çay hazırzümrüüüt hani kek nerde kaldı canım
![]()
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
Necip Fazıl Kısakürek
geldim geldim bacım elmalı kekde hazır hadi sende söyle herkes gelsin
Üye
Emeğine sağlık çay çok lezizmiş.
çay kuru kuru gitmez şimdi.
Herkes birşeyler yapıyor sofrayı donatıyor.
bende çayın yanına el cazımla
yapmış olduğum,
Kayseri denince akla ilk gelen sabah kahvaltılarının
baş tacı sucuklu yumurta yaptım.
Hadi buyrun afiyet, bal, şeker olsun.:D
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
nasılda karnım acıkmıştı :D önce sucuklu yumurta sonra kekle çay mmm harikaellerinize sağlık arkadaşlar
![]()
Necip Fazıl Kısakürek