DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 0%
Achievements

Ey Nebi!
Merhamet dilendiğimiz kelimelerin gölgesinde içimizin yankısını sana yollamak istiyoruz
Ey Nebi!
İnan ki sensiz gündüzlerimiz bile geceye döndü alnımızı üfül üfül okşayan rahmet yüklü soluğundan mahrumuz yıllardır senin yokluğun ölü ruhlara can veren nefesinin yokluğu bizi ağyar ateşinden yaktı
Medet Sultanım!
Hicranınla yanan ruhumuza parmaklarından yine boşaltmaz mısın Kevserlerini oluk oluk? utancımız büyük adını bir bayrak gibi dalgalandıramadık gönül semalarında giremedik kalplere adını sunamadık sana muhtaç sinelere büyük utançlara kundaklandık ama sen sen sultansın efendim ne olur himmetini esirgeme boynu bükük yüreği yaralı ümmetinden
Ey Nebiler Sultanı Efendim!
Senin devrinde yaşayan o gül nefesinle hayat bulan kutlu insanlara ARKADAŞIM diyordun Oysa biz ahir zamanın garip insanlarına seni görmeden iman ettikleri için KARDEŞLERİM diye hitap ediyorsun kardeşim dediğin insanları arasına kat bizleri de ayağı ve alnı beyaz sekili atların say bizi aldığımız abdestlerimiz var günde beş vakit
Ne olur efendim Mekke’den Medine’ye hicret eder gibi gel gel ki güneşin bizi terk ettiği karanlık gecelerimize dolunaylar doğsun gel ki yeniden bestelensin taleal bedrular hiç günahı olmayan çocuklarımız seslendirsin yine o karanlık nağmeleri ellerinde demet demet güllerle bekleyen kadınlarımız göz yaşı çağlayanlarıyla yıkasın yollarını
Biliyoruz aşkına pervane olamadık yanlış ateşlerde yandı ruhumuz yanlış pazarlara sürüldük yalancı şafaklarla kandırıldık yıllar yılı onca günahlarımıza bize yakışmayan onca kusurlarımıza rağmen senin büyüklüğün kadar büyüttük umutlarımızı dağlar kadar günahlarımız olsa da sen kadar Ahmed i Mahmud u Muhammed kadar umutlarımız var
Ey nebi ey rasulullah sultanı kendisine yollanan salat u selamları işiten vefah dost!
Sana yolladığımız selat u selamların sımsıcak gölgesinde yöneldik kapına
Yetiş imdada yetiş imdada ya Rasulallah !