abi resimler eklenmedı şu anda nisa topluyor vaktı dolunca eklıcek sırayla inşl katılabılırsın vakıt var daha
abi resimler eklenmedı şu anda nisa topluyor vaktı dolunca eklıcek sırayla inşl katılabılırsın vakıt var daha
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Bende fotoğrafımı gönderdim, yarşmacı arkadaşlara başarılar :D
Fotoğraf yollayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim haftaya anketi açıyorum İnşallah.
Seni çok Özledim Annem
haydi hayırlısı dört gözle bekliyorum bende![]()
ağlaabenim çektigim fotograf yok maalesef bende çekilen fotograflara oy veriyim bari aç nisacım anketi bekliyoruz
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Hayrunnisa kardeşim ben çekemedim maalesef üzgünüm katılamıyorum iyi olan kazansın![]()
Mevlâna der ki, "Aşk geldi. Damarımda, derimde kan kesildi; beni kendimden aldı, sevgiliyle doldurdu. Bedenimin bütün cüzlerini sevgili kapladı. Benden kalan yalnız bir ad, ondan ötesi hep o.."
"Bizim peygamberimizin yolu âşk yoludur. Biz âşk çocuklarıyız; âşk bizim anamızdır,"
der ve hakiki diriliğin aşkta yok olmakla mümkün olabileceğini söyler "Aşksız olma ki ölü olmayasın. Âşkta öl ki diri kalasın.."
"selam dua ile
"Aşk HamaLı"
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…