Selamün aleyküm Arkadaşlar bir ricam olcak bir yakınımızın kızı saat 16:00 da ameliyat olcak lütfen dua eder misiniz,çekebilenler Ya Şafi çekerse çok makbule geçecek şimdiden Rahman razı olsun...
Selamün aleyküm Arkadaşlar bir ricam olcak bir yakınımızın kızı saat 16:00 da ameliyat olcak lütfen dua eder misiniz,çekebilenler Ya Şafi çekerse çok makbule geçecek şimdiden Rahman razı olsun...
Mevlâna der ki, "Aşk geldi. Damarımda, derimde kan kesildi; beni kendimden aldı, sevgiliyle doldurdu. Bedenimin bütün cüzlerini sevgili kapladı. Benden kalan yalnız bir ad, ondan ötesi hep o.."
"Bizim peygamberimizin yolu âşk yoludur. Biz âşk çocuklarıyız; âşk bizim anamızdır,"
der ve hakiki diriliğin aşkta yok olmakla mümkün olabileceğini söyler "Aşksız olma ki ölü olmayasın. Âşkta öl ki diri kalasın.."
"selam dua ile
"Aşk HamaLı"
der ve hakiki diriliğin aşkta yok olmakla mümkün olabileceğini söyler "Aşksız olma ki ölü olmayasın. Âşkta öl ki diri kalasın.."
"selam dua ile
"Aşk HamaLı"