insanin bu dÜnyaya gÖnderilmesinin hikmeti ve gayesi; halik-i kainat'i tanimak ve o'na iman edip ibadet etmektir.
insanin bu dÜnyaya gÖnderilmesinin hikmeti ve gayesi; halik-i kainat'i tanimak ve o'na iman edip ibadet etmektir.
aŞk ki ararİsen İÇ aleme dÖn!!!
Kalp sarayin sultani derkİ...
Ey sevgİlİ ol benİmle, benİm daİm senİnle, gafİl olma gel benİmle , benİm daİm hep senİnle!!!
DiŞari İstedİĞİn kadar baĞir ses sana dÖner !!!
İÇİndekİ kalp sarayin sultanina seslen buyur ya kulum der!!!!
İlah-İ aŞk...
İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlar.
(Daniel Defoe)..
ya islamda erirsin ya inkarda çürürsün yolun sonu mezar değil gittiğinde görürsün !
Bazen bazı şeyleri söylemeye hakkım var diyorum, ama söylersem karşımdakine haksızlık olacak, susuyorum. Yine bazen söyleyeceklerimi karşımdakinin duyma ve bilme hakkının var olduğunu görüyorum, ama bu kez bakıyorum benim söylemeye hakkım yok, yine susuyorum. Ancak gördüm ki olgun ruhlar, sözcükler olmadan da duyuyorlar, anlıyorlar, konuşuyorlar ve paylaşıyorlar..
boşluğu boşluklarla doldurmak ne aptallıktır
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
Ben seni bu hayatın yetim bırakılmış bir sırrı gibi sevdim sevgili...
Ben seni, hikmetinden umut kesilmiş, bütün mucizeler gibi sevdim...
Ben seni bize öğretilen her şeye veda eder gibi sevdim, sevgili!"
çok tşk ederim süper kardeşim bilgine sağlık
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Ayrılıklar uyandırmalı kör yüreğimi.Cehennem yangınlarından.Ölmeden çıktıysa bedenim; artık Benim olmalıyım, benim.Yeter yüreğimi bir çift gözün Ateşine rehin verdiğim. Ateş artıyı Değildir karşılığımız. Pusatını dağ Sisinden alan, firarını mermisine
Emanet eden bir namludur bu Eşkıya sevda(Seyduna).