inşaAllah okurken sıkıntıya girmenize vesile olmamışımdır..soruları okuyunca cevapları ilk aklıma geldiği gibi yazdım doğal olsun istedim..
Ne Cennettir ucuz ne de Cehennem luzümsuz...
Mesul olduğunla Meşgül ol...
Hak ile Meşgül olmazsan Batıl seni işgal eder.!
Üye
nurgezgini kardeşim içten cevapların için teşekkür ederim .ama benim sorularım bitmedi bir kaç sorum daha olacak1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
5:en sevdiğin renk?
6:hangi yemeği çok seversin ?
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu?
NurGezgini, kendinizi profesyonel bir yazar gibi çok güzel tanıtmışsınız.Mükemmel bir ropörtaj olmuş. yazdıklarınızı okurken sıkılmak ne kelime memnun olduk ve kitabın devamını belkiyoruz
Kendinizi içtenlikle tanıtığınız için çok teşekkür ederiz, gönlünüze sağlık ...
Hayatta yapmak istedikleriniz ve yapmaya çalıştığınız gayeler çok güzel.. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda gönlünüzdekileri ve yapmak istediklerinizi yapmanızı nasip etsin, yardımcınız olsun, doğru yolundan ayırmasın inşaAllah...
Selam ve dua ile...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
yorumun için teşekkürler ArzuNur...
Günışığı sorularına elimden geldiğince kısa cevaplar vereyim diyeceğim ama bu sorulara nasıl kısacık cevaplar verebilmeyi nasıl başaracağım bilemiyorumöncelikle röportajın ilk sayfasında da belirttiğim gibi üç erkek kardeşiz ve ben ortancayım...zaten ten renginden de bu anlaşılır..nasıl mı.? abim esmer.,ben kumral.,kardeşim sarışın...yani gitgide renk açılımı var
Allah'tan bir kardeşimiz daha olmamış onunda ten rengi bu açılımla şeffaf olurdu kanaatindeyim....
en sevdiğim renkler ; gece mavisi.,turkuaz.,siyah........
en sevdiğim yemekler ; mantı.,köfte çeşitleri....
yaşam ve ölüm üzerine ; bizler bu dünyada ölmek için yaşatılıyoruz...insan ölümün sırrına erebilmeli ki yaşatıldığının farkına varabilsin..emaneten verilmiş nerde nasıl ne zaman biteceğini bilemediğimiz bir hayat...ve bir daha ölmemek üzere ölüyoruz...
tabiiki zirvede kalabilmek çok daha dikkat emniyet basiret isteyen bir şey...Batıl bir davada zirve olmaktansa Hak davada zerre olmayı şeref sayarım...
şirk ve kul hakkı...hele bu üzerimde hakkı bulunan kul helalleşmeden ahirete göç etmişse bu konuyu çok daha zora sokar...Allah muhafaza....
Sıkıntılı veya kendimi darda ve yorgun hissettiğim anlarda bir deniz kıyısında kalabalıklardan uzak bir kuytusunda çığlık çığlığa susarım..Evdeysem eğer müzik dinler ruh halime göre şiir veya yazı yazarım veya Kur'ân veya tefsir okurum..Çoğu zamanda tespihata adapte olurum
Hatalar kusurlar ve günahlar kutsal değildir ki ; savunmaya değsin...bu sebeple tabiiki hatam varsa yanlış anlaşılıp yanlış anladıysam özür dilerim...
Forumda gözüme gönlüme batan bir eksiklik görmedim şuan için...henüz çok yeniyim...
Net ve forumlar konusuna bakışım ise ; bunlar nimet olarakta zulmet olarak karşımıza çıkabilir..kişinin buralara girme ve bulunma niyeti ile birebir alakalı bir konu bu...Yani buraları bir hizmet yeridir yada deccalın nefesleridir...Bizler rıza-ı ilahiyi gözeterek nefsimizi hissiyatımızı benlik ve egomuzu besleyecek hal hareket tavırlar içinde bulunmamaya özen gösterirsek ve malayani diyaloglara tavır almayı başarabilirsek buraları hak hakikat yolunun birer şubesi hükmünde olur kanaatindeyim...
Kevser denizi ailesinin bir üyesi olmanın keyfini yudumluyorum...selam sevgi dua ile....
Ne Cennettir ucuz ne de Cehennem luzümsuz...
Mesul olduğunla Meşgül ol...
Hak ile Meşgül olmazsan Batıl seni işgal eder.!
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
NurGezgini abi gerçekten seni yorduk gibi ama arzunurun dediği gibi Hayatta yapmak istedikleriniz ve yapmaya çalıştığınız gayeler çok güzel bunları yapmak isteyipte yapamayan o kadar çok kişi varki biz acizkullar o kadar acizizki hep nefsimize yeniliyoruz Rabbim gönlümüzden geçen tüm güzellikleri kabul etsin... ve sizinkinide..
Seni çok Özledim Annem
cevaplar çok güzeldi tabii sorularda öyle...
ağlaaağlaa o kadar isterimki kendisiyle tanışmayı ama şimdilik uzaktan izliyor ve dinleyebiliyorum Allah nasip eder inşallah böyle bir peygamber aşığı biriyle tanışmayı .. Dursun ali erzincanlınn eni albümünden 3 şiir tavsiye ederim Hatırlayın (hendek) adın geçer ve adını duydum benim en çok sevdiğim şiirlerinden biri ( seni seven senin gibi olmalı ) bu arada birçok insanın yapmak istediği ve yapamadıgı güzel şeyleri yapıyorsunuz Allah kabul eder inşallah gönlünüzdeki tüm güzellikleri..
Seni çok Özledim Annem
kitap yarıya geldi galiba
final nasıl olacak merak ettim
benidövv
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..