servisimi beğenmeyene yemek yok demiştim ben çok kibar biriyimdir ona göre kafamın tepesini attırmayın dövv
servisimi beğenmeyene yemek yok demiştim ben çok kibar biriyimdir ona göre kafamın tepesini attırmayın dövv
Seni çok Özledim Annem
zümrüt abla aşçı yamağıyım kepçem tavam yardıma hazırım![]()
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
.style5 { FONT-SIZE: 14px; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}.style10 { FONT-SIZE: 10px; COLOR: #cccccc; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}.style12 { FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 16px; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}.OktayUstaTarif { FONT-SIZE: 14px; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}zümrüt usta ilk yemek benden![]()
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
hayırlı olsunyemeklerde emeklerde hepsi çok güzel olmuş elerinize sağlık teşekkürler bagırmaabagırmaabagırmaa
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Üye
Çok değerli Kevserdenizi yöneticilerimiz, vip üyelerimiz ve üyelerimiz restaurantımıza bekleriz. Çok passifsiniz yaf dövv
Ramazan geliyor inşallah, çok güzel iftar yemeklerimiz olucak. Hepinizi bekleriz
Ama önceden reservasyon yapmanız lazım :D
yemekte zehirlenmeye ihtiyeç varsa yada gemekleri mideye değil kafaya yemeye niyetiniz varsa ben çalışan olabilirim komikk ama yok kalsın sen misafir ol derseniz ona daha razıyım olumuuuuu....komikk