Çıldırtan üye 3 (yani bendeniz) kavgaa ve BuRaK başkan başım döndü
Üye 3: Başkanım eğer beni mod yaparsanız userler 1-cı sınıf muhamele görecekler
BuRaK: Seni zaten mod yaptık
Üye 3: Oooo ne zaman? Tamam o zaman eğer beni süper mod yaparsanız kimse banlanmayacak
BuRaK: Bak sonra sen banlanmayasın dövv
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız mazot 1 Ytl olacak
BuRaK: Ne alaka
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız foruma havuz yapacam hem yazacaksınız hem serinleyeceksiniz
BuRaK: Diyorum ki, belki sen tatile çıkasın dostum
Üye 3: Başkanım eğer beni süper mod yaparsanız Konyada da deniz olacak
BuRaK:başım döndü
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız saatler artık geri alınmayacak!!
BuRaK: ????
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak
BuRaK: Allah Allah, öylemi???
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız Ronaldinyoyu türk vatandaşı yapacağım VE foruma, Kevserdenizine kazandıracağım
BuRaK: komikk
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız forum Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak!
BuRaK: Sen o saatlerde gel bu bize yeter
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak
BuRaK: Galiba yağmur bir azdan buraya yağacak
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız Forumda mesaj başına para alacaksınız
BuRaK: Yok artık
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız Artık kimse radyoyu ben alayım, yok ben alayım demiyecek (Bu Nisa ve GÜNIŞIĞINA ait)
BuRaK: Hmmm
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız Arşivde varmı yokmu diye bakılmıyıcak, istek parçaların hepsi okutulacak (Zümrüt)
BuRaK: dövv
Üye 3: Eğer beni süper mod yaparsanız Milli maçlarda rakip takıma en az 5 gol atılacak, en fazla 1 gol yenecek
BuRaK: Bak kardeşim! Sen harbiden bavullarını hazırla. Seni tatile yolluyoruz. Sana acil dinlenmek lazım. Hatta bileti gidiş dönüş almadık, yalnızca gidş aldık rahat dinlenesin diye. Hadi eyvallah kurban anlaştıkk