Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
ERASER abii olmas ya daha neler :D
Seni çok Özledim Annem
Üye
Məndən təmizlikci olmaz bu malum ama mən hər gün gəlib yeyib gedə bilərəm....Yəqin ki yeyenə də ehtiyac var komikk
Allah ne buyurdusa odur!!!
Üye
eraser olursa restoran a kimse gelmez herkesi siiler restoranttan :D :Dkomikkkomikkkomikk
töbe töbe forum kurucusundan temizlikçimi olur
kendinize gelin dövvdövv
Seni çok Özledim Annem
Üye
Ya Nisa eğlemiyoruz ya kavgaa
Hem de onu kim temizlikçi yapıyor ki aplam
Kıyamam, kendim olurum temizlikçi komikk
Üye
Aşçımız - Çok güzel Karadeniz yemekleri yapan ve yemekleri neinki Türkiyede hatta tüm dünyada konuşulan forumumuzun zümrüt gözlüsü Zümrüt
Garson - Güleryüzlü, tatlı dilli, aciz üyelerin koruyucusu Nisa
Müdür Yardımcısı- Başkanımız, her kese hoş görülü, çok comert biricik abimiz BuRaK
Dequstator, yani yemek tadıcımız, gurmamız ve ve veee prensesimiz - haceesma
Kasiyer - Forumuzun her kes terefden sevilen abisi, kimseye bedava yemek vermeyen Reyhani abi
Aşçı yardımcısı - Yemekleri ile dünyaya ses salan Sitare kardeşimiz
Adminstrator, yani denetleyicimiz, aşçıya, garsona, temizlikçiye, yani her şeye nezaret eden GÜNIŞIĞI
Arkadaşlar yarına kadar bekliyoruz. Temizlikçi gelmezse restaurantımızı açıyoruz ve her gün birimiz temizlik yapıyoruz. Bu benden başlamış her kese ait.
İnşallah yarın güzel bir menu ile burdayız. Hazır olun!
arkadaşlar yarına kadar temizlikçi gelmese ben yaparım temizlik işin ama çift maaş alırım bak bilesiniz itiraz falan kabul etmem öyle kirli ayaklarla içeri almam bilesiniz kapıda ayaklar silinecek masaların altına kağıt falan atılmıcak yoksa paket yapar çantanıza koyarım temizlik konusunda çok hasasım benım ikinci evim işyerım temız olacak dövv
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…