Namazlı abdesli kur'an okuma halimde veya imani bir sohbette veya dua halimde şimdilik bunu kısaça yazabilirim...
Namaz kılarken
Sohbet dinlerken
Ezan okunurken
Oruc tutarken
Sevdiklerimle beraberken
Doğayı seyrederken
Rasul Allah'ın Huzurunda
Namazlı abdesli kur'an okuma halimde veya imani bir sohbette veya dua halimde şimdilik bunu kısaça yazabilirim...
Bütün şıklar mutlu olmaya yeterli bence. Ama mümküm oldugunca yatsı namazımı balkonda gecenin sessizligi ve yıldızların muhteşemligi ile kılmak büyük zevk veriyor Rabbim kabul ediyorsa inşallah..
SELAMU ALEYKÜM namazla ilgili bir kıssam var anlatayım.bir gün sahabe-i kiramda biri hz ali radiyallahu anh`la karşılaşır hz ali`nin bet,benizi`nin olmadığını görünce hz ali`ye sorar ya ali sana ne oldu böyle hastamısın? betin benizin uçmuş bu ne haldir. hz ali keremmellahu veçe daha ne olsun abdest aldım namaz vaktidir huzura çıkacağım der.
Hepside huzur veriyor insana
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.