ikisine de gitmedim Rabbim nasip eder inşaalah![]()
Sadece Umre'ye gittim
Sadece Hacc'a gittim
Evet, her ikisine de gittim
İkisine de gitmedim, nasipse gitmek istiyorum
ikisine de gitmedim Rabbim nasip eder inşaalah![]()
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
Seni çok Özledim Annem
İkisine de gitmedim, nasipse gitmek istiyorum
rabbim nasip eder de bir aksılık çıkmasa ilk ümre kafilesiyle gitmeyi düşünüyoruz inşlh mübarek topraklara
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
hamdolsun oraları görmek kısmet oldu orası dil ile anlatılmaz yaşanır mevlam tüm kardeşlerime bizede tekrar gidip feyzine kavuşmayı nasib etsin..
beni en çok etkileyen kılınan namazlar oldu imamın ilk sabah ezanımızda rahman suresini okurken ağlaması hala kulaklarımdan gitmiyor mevlem tekrar kısmet eder inşaallah
şafakvakti herkes aynı şeyi söylüyor sabah namazını kılarken hocanın ağlamasını ne güzel sizede nasip olmuş bizlerede dua edin çok gitmek istiyorum bende şubat ayında inşlh
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
inşallah kardeşim cümlemize nasib olsun
hacı geçirmeye gidilirya o anlar okadar zor geliyorki anlatamam onlar giderken geride kalmak yakıyor insanı
gitme arafesinde olanlara şimdiden mübarek olsun; selametle gidip gelmek nasib olsun. bizleride dualarına dahil ederler inşallah.
henüz gitmek nasib olmamış olan kardeşlerimede tez zamanda bu muradlarına rabb-ül alemin kavuşturmayı nasib etsin inşallah...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ