Elhamdülillah 2 kere hacca gittim .
RABBİM tüm din kardeşlerime o mübarek toprakları görmeyi , o manevi havayı tenefffüs etmeyi nasip etsin .
(bana da umreye gitmeyi nasip eylesin )
Sadece Umre'ye gittim
Sadece Hacc'a gittim
Evet, her ikisine de gittim
İkisine de gitmedim, nasipse gitmek istiyorum
Elhamdülillah 2 kere hacca gittim .
RABBİM tüm din kardeşlerime o mübarek toprakları görmeyi , o manevi havayı tenefffüs etmeyi nasip etsin .
(bana da umreye gitmeyi nasip eylesin )
Amin ablacım amin aramızda hacca giden oldu çok şükürAllah gönülden isteyen herkese nasib eder inşallah
Seni çok Özledim Annem
gidemedim rabbim nasip ederde giderim inşALLAH
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
çok gitmek istiyorum eşim ve kızlarımla rabbim nasip etsin banada inşl
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
her ikisi de nasib oldu, elhamdulillah
hacci anlatmak zaten mümkün degil, Hacc'i anlamak ici yasamak lazim.
umre daha sakin , hacin o yorucu ama tatli telasi yok.
Allahu Teala gitmeyenlere en kisa zamanda nasib etsin, gidenlerede insaallah en yakin zamanda bi daha gitmeyi nasib etsin.
alemlerin RABB-I HZ ALLAH C.C sonsuz hamd-u senalar olsun. ben miskin kuluna o mübarek beldenin manevi havasını tenefüs etmeyi iki kez nasip etti. kardeşlerim nereyi anlatayım. mahşer misali arafatımı, nebiler sultanına ruhu`l-kudüs`un ALLAH C.C emriyle gelip ikra bismi rabbikelleziy halak dediği hirayımı, yoksa kefen misali ihramlı hep bir ağızdan lebbeyk allahumme lebeyk lebbeyke laaaaaaa şerikeleke lebbeyk innel hamde wel ni`mete lekewel mulk la şerikeleke lebbeyk avazı çıktığı kadar seslenen hacıların halet-ı ruhiyelerinimi.(kanaatımca RABBI-I ALEMİN MELEKLERİNE bekın duyuyormusunuz şu kullarımı ne diyorlar.diyordur. hiç bir insanın normal şartlarda dayanamayacaği bir işkence ve o işkencenin altındaki BİLAL-I HABEŞ-İ AHAD AHAD dediğinde MELEK`lerine göstermişti.) müzdelife, mina,cennet-ül baki kabristanı beytullahta tavaf safa mervede say yapma medine (medine-i münnever) ravza-ı muttahara ve sayamakla bitmeyen yerler, inanın bunları anlatmaya ne kelem birikimim nede haddim değil ki haddimin ölçüsünü zaten bilmiyorum. görmek ve yaşamak lazım.nasip nasip nasip ALLAH-U TEALA HZ o mübarek beldenın aşkıyla yanıp tutuşan o yüreklerin ve dudaklarından ALLAH`ım banada nasibet diyen sizler ve arzulayan bütün din kardeşlerime nasibetsin İNŞALLAH selam ve dua ile.
Seni çok Özledim Annem
Seni çok Özledim Annem
HZ ALLAH C.C inanan kullarına hacc'ı farz kılmıştır.
şunu demek istiyorum, bir mümin Allah'ın izniyle
hacc'a gitmeye niyetlenir ve birazcık gayret sarf ederse;
hacc'a nasıl gittiğini kendi'de anlayamaz bir bakmış beytullahta
tavaf yapıyor. ALLAH C.C yardım eder.
Gitmek isreyenlere
HAZRETİ ALLAH C.C nasip etsin inşallah.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ