::
BUGÜNÜN KURÂN ÂYETİ
بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"
Göklerde ve yerde bulunan her şey Allah'ı tesbih etmektedir. O, azîzdir, hakîmdir.
Göklerin ve yerin mülkü O'nundur. O, diriltir, öldürür. O, her şeye gücü yetendir.
O ilktir, sondur, zâhirdir, bâtındır. O, her şeyi bilendir.
O, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'ın üzerine istivâ edendir. Yere gireni ve ondan çıkanı, gökten ineni ve oraya yükseleni bilir. Nerede olsanız, O sizinle beraberdir. Allah yaptıklarınızı görür.
Göklerin ve yerin mülkü O'nundur. Bütün işler ancak O'na döndürülür.
(Hadid 1-5)
Seni çok Özledim Annem
Allah(c.c) razı olsun nisacım...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
BUGÜNÜN KURÂN ÂYETİ
بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"
“ Biz insana, ana-babasına iyi davranmasını tavsiye etmişizdir. Çünkü anası onu nice sıkıntılara katlanarak taşımıştır. Sütten ayrılması da iki yıl içinde olur. (İşte bunun için) önce bana, sonra da ana-babana şükret diye tavsiyede bulunmuşuzdur. Dönüş ancak banadır.
Eğer onlar seni, hakkında bilgin olmayan bir şeyi (körü körüne) bana ortak koşman için zorlarlarsa, onlara itaat etme. Onlarla dünyada iyi geçin. Bana yönelenlerin yoluna uy. Sonunda dönüşünüz ancak banadır. O zaman size, yapmış olduklarınızı haber veririm. "
Seni çok Özledim Annem
Nisacım tşk ederim Allah (c.c) razı olsun...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
22- "Bana ne oluyor ki, beni yaratana kulluk etmeyecekmişim? Siz O'na döndürüleceksiniz."
23- "Ben, O'ndan başka İlahlar edinir miyim ki, Rahman (olan Allah), bana bir zarar dileyecek olsa, ne onların şefaati bana bir şeyle yarar sağlar, ne de onlar beni kurtarabilirler." YASİN SÜRESİ 22 /24. AYETLER
selamün aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı geceler ALLAH,ın raeti bereketi hepimizin hepinizin üzerine olsun.